I'm a Celebrity Get Me Out of Here (1/11): «Καν' το για τα παιδιά σου» - Έκλαιγε με λυγμούς η Αγγελική Ηλιάδη

Πρωτοφανές ξέσπασμα από την τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here (1/11): «Καν' το για τα παιδιά σου» - Έκλαιγε με λυγμούς η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ένα από τα πρόσωπα, που συμμετέχουν στο I'm a Celebrity…Get Me Out of Here με τόλμη και θάρρος ακόμα και στις πιο δύσκολες, τρομακτικές και απαιτητικές δοκιμασίες, που τους βάζει η παραγωγή να φέρουν εις πέρας.

Μετά λοιπόν τη φορά, που είδαμε την τραγουδίστρια να ''αποχαιρετάει'' τα παιδιά της πριν από δοκιμασία, αυτό που συνέβη με εκείνη την Τετάρτη (1/11) δεν είχε προηγούμενο, καθώς δε μπόρεσε να ανταποκριθεί ξεσπώντας σε κλάματα.

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Αγγελική Ηλιάδη στο I'm a Celebrity…Get Me Out of Here

«Τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα πολύ, δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τη διαδικασία...ξέσπασα κλάματα...νομίζω, ότι είχα ανάγκη να βγάλω όλα αυτά από μέσα μου! Τουλάχιστον πήδηξα στο κενό», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Τι συμβαίνει στην οικογένεια στη στην Ελλάδα

Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ έχει σοκάρει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο. Την απόφαση του δικαστηρίου έσπευσε να σχολιάσει η πρωινή εκπομπή "Happy Day", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα εγγόνια της ζητάνε την επιμέλειά της, ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν την τελευταία της επιθυμία. Ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, ανέφερε, πως το δικαστήριο απεφάνθη μέχρι την οριστική απόφαση, ότι δικαστικός συμπαραστάτης ορίζεται ο Κώστας Ηλιάδης, αδελφός της γνωστής τραγουδίστριας, Αγγελικής Ηλιάδη και γιος του αείμνηστου Βασίλη, γιος της μεγάλης καλλιτέχνιδας, αντί για τον πρωτότοκο γιο της, Φίλιππο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη, αλλά και σε ένα σχόλιο για την απουσία της τραγουδίστριας στο reality επιβίωσης "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here" του ΣΚΑΪ, η οποία όπως φαίνεται δε σταματάει λεπτό βέβαια, να σκέφτεται την οικογένειά τη πίσω στην Ελλάδα.

«Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε δικαστικές αποφάσεις, αλλά από την στιγμή που θα γίνει σεβαστή η τελευταία επιθυμία που έχει η Καίτη Γκρέυ, δηλαδή να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της στο σπίτι της, χαιρόμαστε που τελικά εισακούστηκε από το δικαστήριο αυτή η απόφαση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια για την απόφαση.

Δείτε επίσης: Το σχόλιο του εγγονού της Καίτη Γκρέυ

«Είμαι σίγουρη πως όταν ενημερωθεί και η Αγγελική Ηλιάδη θα χαρεί πάρα πολύ, επειδή την ξέρω και την έχω γνωρίσει, ξέρω, ότι είναι ένα πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο κορίτσι, που θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά της. Θα έφευγε από το παιχνίδι, για να είναι στο πλευρό του αδερφού της και της μητέρας της, αλλά και στις τελευταίες στιγμές του πατέρα της, θα το είχε κάνει», υπογράμμισε.

«Με το καλό όταν βγει, θα υποστηρίξει τη γιαγιά της που σίγουρα χρειάζεται βοήθεια, γιατί για να ζητήθηκε δικαστική συμπαράσταση θα υπάρχουν σίγουρα προβλήματα υγείας», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: