Φάρμα (8/11): Άλλαξε το όνομα την τελευταία στιγμή - Αυτός είναι ο δεύτερος μονομάχος της εβδομάδας

Έχει παραιτηθεί ήδη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα (8/11): Άλλαξε το όνομα την τελευταία στιγμή - Αυτός είναι ο δεύτερος μονομάχος της εβδομάδας

Το βράδυ της Τετάρτης 8/11 πραγματοποιήθηκε άλλος ένας αγώνας στη Φάρμα, ο οποίος μεταδόθηκε μέσα από τη συχνότητα του STAR, Ήταν ένας αγώνας δύσκολος, ο οποίος κάποιους τους έφτασε στα όριά τους, ενώ άλλους τους έφερε πιο κοντά.

Ποιος, όμως, νίκησε τελικά; Οι μπλε είχαν ένα "πλεονέκτημα" - για κάποιους - καθώς έλειπε από τους πράσινους ο Βάιος, ένας δυνατός παίκτης γενικότερα, αφού τραυματίστηκε πολύ σοβαρά (δείτε εδώ τι συνέβη), όμως αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσουν;

Αυτός είναι ο δεύτερος μονομάχος για αυτή τη βδομάδα στη Φάρμα

Όπως φάνηκε, οι πράσινοι δεν είχαν πολύ καλή τακτική και συνεργασία και έτσι αυτή τη φορά τη νίκη πήραν οι μπλε. πράγμα που σημαίνει πως ο Βάιος, ως ο πρώτος μονομάχος, έπρεπε να διαλέξει τον αντίπαλό του. Ήταν ανάμεσα στη Γεωργία και στον Γιώργο. Ο Γιώργος για εκείνον είναι από τους πιο αδύναμους, γεγονός που τον συμφέρει λόγω τραυματισμού, ενώ η Γεωργία, θεωρείται γενικότερα αδύναμη μπροστά του.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο να διαλέξει, όμως η Γεωργία επέμενε να μονομαχήσει με εκείνη, διότι φαίνεται πως θέλει να γυρίσει σπίτι της, στην κανονική της ζωή, και έτσι κατέληξε σε εκείνη, κάτι που αργότερα μετάνιωσε, όμως πλέον δεν υπάρχει γυρισμός.

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτή τη σεζόν δοκιμάζεται ως παρουσιαστής του νέου ριάλιτι του STAR, Φάρμα, γεγονός που σημαίνει πως περνά στο χωριό όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, μεγάλο μέρος του χρόνου του. Ο γιος που έχει αποκτήσει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου (δείτε εδώ το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννα) είναι πάντα η προτεραιότητά του.

Για να μη χάνει, λοιπόν, καμία στιγμή μαζί του, σε πολλά από τα γυρίσματα τον έχει στο πλευρό του. Την Δευτέρα 16/10, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου τον έχει στην αγκαλιά του όσο οι κάμερες δεν γράφουν. «My Love», έγραψε χαρακτηριστικά και οι ακόλουθοί του "έλιωσαν".

Κουτσόπουλος γιος Φάρμα