Φάρμα 27/11: Δίκαιο ή άδικο; Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Στο στόχαστρο ο Γιώργος Τσάμης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 27/11: Δίκαιο ή άδικο; Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Λίγο πριν το αποψινό (27/11) επεισόδιο της Φάρμας φτάσει στο τέλος του, οι μπλε έκαναν "meeting" για να συζητήσουν τα προβλήματα που έχουν και να ακούσουν το όνομα του πρώτου μονομάχου της εβδομάδας, από το στόμα του αρχηγός τους.

Από τη στιγμή που έχασαν, οι άντρες της ομάδας άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους, με τον Γιώργο Τσάμη να επιμένει πως θα έβγαζε ως υποψήφια την Κριστίνα, διότι την θεωρεί πιο αδύναμη, παρόλο που γνωρίζει πως απείχε με εντολή γιατρού από την σημερινή δοκιμασία και μόλις επέστρεψε από μία σκληρή μονομαχία, αφού ήταν ξανά υποψήφια την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: «Ήταν μία καλή αρπαχτή! Το ''Η δουλειά δεν είναι ντροπή'' να το πεις σε κάποιον....» - Η όλο νόημα ατάκα της Μελέτη για την παρουσίαση της Φάρμας από τον Κουτσόπουλο

Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της Φάρμας για αυτή την εβδομάδα

Αυτό εξαγρίωσε τους περισσότερους, λέγοντας πως δεν είναι θέμα αδυναμίας, αλλά στρατηγικής, τονίζοντας πως ο Γιώργος Τσάμης προσπαθεί να φτάσει στη δεκάδα χωρίς να κουραστεί καθόλου. Λίγο πριν ανακοινωθεί, ωστόσο, ο πρώτος μανομάχος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να υπενθυμίσει στον Βάιο, πριν κάνει πει το όνομα, πως σε λίγο το παιχνίδι γίνεται ατομικό και άρα πρέπει να σκεφτεί ποιους θέλει να έχει απέναντι.

Αυτό δεν τον σταμάτησε όμως και έτσι δήλωσε πως η Κριστίνα είναι η πρώτη μονομάχος, μιας που θέλει να έχει δίπλα του δυνατούς αντιπάλους στην πορεία. Οι υπόλοιποι άντρες στάθηκαν στο πλευρό της διαγωνιζόμενης και της εξήγησαν πως θα την στηρίξουν όσο μπορούν, ξεκινώντας καβγά με τον Γιώργο Τσάμη που κίνησε τα νήματα.

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει τον τρόπο και το χρόνο να περάσει όμορφες στιγμές με τον γιο, που έχει αποκτήσει εδώ και έναν χρόνο με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε την Παρασκευή (17/11) ο σεφ στο λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη στιγμή, που ήταν στη δουλειά με τον μικρό του και συγκεκριμένα στο μοντάζ.

Δείτε επίσης: Ο ένας γάλα, ο άλλος μπύρα - Η βόλτα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του και η ξεκαρδιστική φωτογραφία

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο με την πλάτη του γιου του, που παρακολουθούσε με ενθουσιασμό την οθόνη με τα χρώματα, που είχε μπροστά του.