Φάρμα highlights 28/11: Αδιανόητο! Παίκτης έπιανε τα γεννητικά του όργανα και μετά έπιανε το φαγητό των συμπαικτών του

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 28/11: Αδιανόητο! Παίκτης έπιανε τα γεννητικά του όργανα και μετά έπιανε το φαγητό των συμπαικτών του

Ακόμη ένα επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκε στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 28/11 (δείτε εδώ τα highlights 27/11) και μαζί με αυτό άρχισαν και οι εντάσεις αλλά και οι ανατροπές ανάμεσα στους παίκτες...

Αναλυτικά τα 28/11 highlights της Φάρμας

«Βλέπω έναν άνθρωπο να ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα και μετά...» - Αδιανόητη "καταγγελία" για παίκτη της Φάρμας

Πρωταγωνιστής της πρώτης έντασης ήταν ο Γιώργος Τσάμης. Όλα ξεκίνησαν όταν οι συμπαίκτες του άρχισαν να του λένε πως τρώει μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού από αυτές που του αναλογούν.

Ο ίδιος τότε αποφάσισε να το ρίξει στην τρέλα, προσπαθώντας να δημιουργήσει προβλήματα στα υπόλοιπα πρόσωπα, κατηγορώντας τα, ξεσπώντας ξανά στην Κριστίνα, λέγοντάς της πως εκείνη μοίρασε τις ποσότητες και πως είπε ψέματα. «Τι σου είπα ρε βλάκ@;», του φώναζε εκείνη, αποφασίζοντας να αποχωρήσει λίγο αργότερα, κατανοώντας πως στόχος του ήταν να της βγάλει τον κακό της εαυτό και να την ταράξει.

Κανείς δεν τον υποστήριξε και μάλιστα βρήκαν την ευκαιρία να τον ξεμπροστιάσουν όλοι μαζί, λέγοντας πως πέρα από το γεγονός πως τρώει περισσότερο, δεν πλένει ποτέ τα χέρια του και ακουμπάει το φαγητό τους, προκαλώντας τους αηδία.

«Έχει πάει να κατουρήσει, γυρνάει και πιάνει το φαγητό μου», ανέφερε ένας από τους συμπαίκτες του και συνέχισε: «Μη ξανακουμπήσεις το φαγητό μου. Θα σε βγάλω έξω». Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παρλάτζας κατά την επίσκεψή του στο σπίτι των αντιπάλων: «Βλέπω έναν άνθρωπο να ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα και μετά το φαγητό».

Όσο κι αν του φώναζαν όμως, εκείνος συνέχιζε να το παίζει τρελίτσα, επισημαίνοντας στην κάμερα του STAR: «Μέχρι να αποχωρήσω θα τους κάνω να χορεύουν τσάμικο».

Αυτή η ομάδα κέρδισε τη δοκιμασία και το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ

Ποιοι κέρδισαν το έπαθλο φαγητού σε ακριβό και πολύ ιδιαίτερο εστιατόριο, μαζί με βόλτα στο χωριό;

Οι πράσινοι κέρδισαν την χθεσινή δοκιμασία ασυλίας, με τους μπλε να βγάζουν την Κριστίνα ως την πρώτη μονομάχο της εβδομάδας, κάτι που την στενοχώρησε και δημιούργησε προβλήματα. Σήμερα, παρά τα όσα συμβαίνουν στον αχυρώνα, οι δεύτεροι πήραν τη νίκη μέσα από τα χέρια των αντιπάλων και πανηγύρισαν.

Δείτε επίσης: Αυλαία για Φάρμα και Fame Story - Ανακοινώθηκαν οι τελικοί για τα δύο ριάλιτι

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με την ήττα, έφτασαν κι άλλα δυσάρεστα νέα στην ομάδα των πράσινων, αφού ο Νίκος τραυματίστηκε και από το μυαλό του περνάει η αποχώρηση.