Φάρμα (29/11): Νικητές λίγο πριν γίνει το παιχνίδι ατομικό - Η ομάδα που κέρδισε

Μπλε ή πράσινοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα (29/11): Νικητές λίγο πριν γίνει το παιχνίδι ατομικό - Η ομάδα που κέρδισε

Ένας έντονος αγώνας προβλήθηκε την Τετάρτη (29/11) στη Φάρμα ανάμεσα στη μπλε και στην πράσινη ομάδα με τους παίκτες να τα δίνουν όλα με σκοπό να πάρουν τη νίκη, η οποία θα εξασφάλιζε την ασυλία της ομάδας τους.

Δείτε επίσης: Φάρμα highlights 28/11: Αδιανόητο! Παίκτης έπιανε τα γεννητικά του όργανα και μετά έπιανε το φαγητό των συμπαικτών του

Εν τέλει, νικητές ήταν οι μπλε σε ένα πολύ κομβικό σημείο του ριάλιτι, καθώς αυτός ήταν ο τελευταίος ομαδικός αγώνας, καθώς έρχεται η δεκάδα και έτσι οι παίκτες θα παραδώσουν τις μπαντάνες τους και το παιχνίδι θα γίνει ομαδικό.

Η ομάδα που κέρδισε (29/11) στη Φάρμα

Ποτέ θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Το Star φέτος αποφάσισε να επενδύσει στα reality shows μέσα από την προβολή της Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης, κάτι που από πολλούς σχολιάστηκε θετικά και από άλλους αρνητικά.

Η επαναφορά του Fame Story στην τηλεόραση ήταν ακόμα ένα εγχείρημα στο οποίο είδαμε να ποντάρει το κανάλι. Με βάση τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο έχει γίνει γνωστό, πως η μουσική ακαδημία δεν είχε την απήχηση, που θα ήθελε η παραγωγή (δείτε εδώ το καρφί του Λιάγκα για το Fame Story).

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά Σου έγινε γνωστό, πως οι τελικοί και για τα δύο realities έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα πριν από το 2024. Έτσι λοιπόν το φινάλε για το Fame Story θα είναι στις 22/12 και για τη Φάρμα στις 21/12.