Φάρμα (30/11): «Δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό!» - Ξέσπασε σε κλάματα η Νάσια

«Το μέσα μου μάχεται»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα (30/11): «Δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό!» - Ξέσπασε σε κλάματα η Νάσια

Tην Τετάρτη (29/11) παρακολουθήσαμε στη Φάρμα τον τελευταίο ομαδικό αγώνα, καθώς στο εξής αναμένεται το παιχνίδι να γίνει ατομικό και ο καθένας να μάχεται να φτάσει όσο πιο κοντά στον τελικό (δείτε εδώ ποια ομάδα νίκησε).

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/11) είδαμε τη Νάσια, που είναι μονομάχος και κοιμήθηκε στο σπιτάκι, να ξεσπάει σε κλάματα και να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο λόγος, που η personal trainer ''λύγισε'' είχε να κάνει με τη σκέψη των αγαπημένων της προσώπων, καθώς είχε αρχίσει να σκέφτεται, πως θέλει να βγει από τη Φάρμα και να τους συναντήσει.

O λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Νάσια στη Φάρμα

«Η δεύτερη φορά είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη στο σπιτάκι του μονομάχου. Την πρώτη φορά θυμάμαι, ότι δεν άντεχα εκεί μέσα, κρύωνα πάρα πολύ το βράδυ, δεν κοιμήθηκα καθόλου.

Αυτή τη φορά ηρέμησα, σκέφτηκα. Μου έχουν λείψει τόσο πολύ κάποια πράγματα εκεί έξω, κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω, οι δικοί μου άνθρωποι, που όσο σκέφτομαι ότι ίσως και να είμαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό, σπάει η καρδιά μου. Όσο σκέφτομαι, ότι το βράδυ μπορώ να είμαι κοντά στην οικογένεια μου...Είναι, Χριστέ μου, είναι σαν λύτρωση, αλήθεια.

Δεν περίμενα να μου λείψει η αγκαλιά της μαμάς μου, που τη σκέφτομαι κάθε βράδυ, η φωνή της, την έχω ξεχάσει, δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό, δε μου έχει ξανασυμβεί η προσμονή, η ανάγκη, έχω ανάγκη να μιλήσω με τους δικούς μου, έχω τρομερή ανάγκη. Το μέσα μου μάχεται, γιατί όλο το βράδυ αυτό σκεφτόμουν.

Μήπως να μη δώσω το 100% μου σήμερα; Και έλεγα: «Δεν είσαι έτσι, δεν είσαι έτσι». Επομένως, πάω στον αχυρώνα και ό,τι βγει, ό,τι μου βγει από μέσα μου», είπε η Νάσια.

Ποτέ θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Το Star φέτος αποφάσισε να επενδύσει στα reality shows μέσα από την προβολή της Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης, κάτι που από πολλούς σχολιάστηκε θετικά και από άλλους αρνητικά.

Η επαναφορά του Fame Story στην τηλεόραση ήταν ακόμα ένα εγχείρημα στο οποίο είδαμε να ποντάρει το κανάλι. Με βάση τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο έχει γίνει γνωστό, πως η μουσική ακαδημία δεν είχε την απήχηση, που θα ήθελε η παραγωγή (δείτε εδώ το καρφί του Λιάγκα για το Fame Story).

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά Σου έγινε γνωστό, πως οι τελικοί και για τα δύο realities έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα πριν από το 2024. Έτσι λοιπόν το φινάλε για το Fame Story θα είναι στις 22/12 και για τη Φάρμα στις 21/12.