Φάρμα 13/12: Τα παράτησε με το που ξεκίνησε η δοκιμασία - Ο πρώτος μονομάχος και ο παίκτης που περνά απευθείας στην 4άδα

Υπάρχει σχέδιο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 13/12: Τα παράτησε με το που ξεκίνησε η δοκιμασία - Ο πρώτος μονομάχος και ο παίκτης που περνά απευθείας στην 4άδα

Άλλη μία δοκιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/12 στη Φάρμα. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν ατομική. Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας, έγινε αντιληπτό πως οι παίκτες δεν μπορούν ποια να χωριστούν σε ομάδες και έτσι ο καθένας από τους άντρες που απέμειναν κλήθηκε να παλέψει για τον εαυτό του και μόνο.

Έπρεπε όλοι τους να κρατήσουν από δύο κουβάδες στα χέρια τους, κρατώντας τους σε συγκεκριμένο ύψος και όποιος τους άφηνε πρώτος να πέσουν θα γινόταν κατευθείαν και ο πρώτος μονομάχος. Αυτός με τη σειρά του στο επόμενο επεισόδιο θα διαλέξει τον δεύτερο, τον αντίπαλό του δηλαδή. Εκείνος που θα έμενε μέχρι το τέλος όμως, χωρίς να "λυγίσει", θα βρεθεί απευθείας στην τελική τετράδα.

Δείτε επίσης: «Είναι λάθος μας, το παραδέχομαι και το αφήνω εδώ...» - Η αμήχανη αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά σε ερώτηση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Φάρμα

Ποιος παίκτης της Φάρμας πέρασε απευθείας στην 4άδα

Ο χρόνος ξεκίνησε να μετρά, λοιπόν, και πριν καλά καλά πιάσει τους κουβάδες στα χέρια του, ο Νίκος Παρλάντζας τα παράτησε και έμεινε στην άκρη. Όλοι έμειναν να τον κοιτούν, αλλά εκείνος φαίνεται πως έχει σχέδιο, αφού επιθυμία του είναι να καταφέρει να διώξει πρώτα τον Γιώργο Τσάμη και έπειτα να φύγει ο ίδιος από το παιχνίδι. Μάλλον η επιλογή του δεύτερου μονομάχου είναι προφανής...

Στο τέλος έμειναν ο Άλκης με τον Αλέξανδρο και φαινόταν πως οι δυο τους το είχαν βρει, αλλά ο πρώτος άρχισε να ρωτά τον δεύτερο πόσο αντέχει, γεγονός που έδειξε πως ήταν έτοιμος να τα παρατήσει. Αυτό έκανε μετά από 25 λεπτά και έτσι ο Αλέξανδρος πέρασε ήσυχος στην 4άδα.

Πότε θα προβληθεί ο τελικός

Το Star φέτος αποφάσισε να επενδύσει στα reality shows μέσα από την προβολή της Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης, κάτι που από πολλούς σχολιάστηκε θετικά και από άλλους αρνητικά.

Η επαναφορά του Fame Story στην τηλεόραση ήταν ακόμα ένα εγχείρημα στο οποίο είδαμε να ποντάρει το κανάλι. Με βάση τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο έχει γίνει γνωστό, πως η μουσική ακαδημία δεν είχε την απήχηση, που θα ήθελε η παραγωγή (δείτε εδώ το καρφί του Λιάγκα για το Fame Story).

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά Σου έγινε γνωστό, πως οι τελικοί και για τα δύο reality έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα πριν από το 2024. Έτσι λοιπόν το φινάλε για το Fame Story θα είναι στις 22/12 και για τη Φάρμα στις 21/12.