Φάρμα (14/12): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στην τελική ευθεία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φάρμα (14/12): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Μία μονομαχία γεμάτη ένταση και ανατροπές παρακολουθήσαμε σήμερα (14/12) στη Φάρμα. Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία, όλο και λιγοστεύουν οι παίκτες, ωστόσο ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής για φέτος (δείτε εδώ τo έπαθλο που συγκίνησε τους παίκτες).

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε

Απόψε λοιπόν παρακολουθήσαμε μια σειρά απο και απαιτητικους αγώνες ανάμεσα στην Νίκο Παρλάτζα και τον Γιώργο Τσάμη. Παρά το γεγονός ότι ο δεύτερο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να βγάλει έξω τον Παρλάντζα ο οποίος αποδεικνύεται "σκληρό καρύδι".

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποτέ θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Το Star φέτος αποφάσισε να επενδύσει στα reality shows μέσα από την προβολή της Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης, κάτι που από πολλούς σχολιάστηκε θετικά και από άλλους αρνητικά.

Η επαναφορά του Fame Story στην τηλεόραση ήταν ακόμα ένα εγχείρημα στο οποίο είδαμε να ποντάρει το κανάλι. Με βάση τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο έχει γίνει γνωστό, πως η μουσική ακαδημία δεν είχε την απήχηση, που θα ήθελε η παραγωγή (δείτε εδώ το καρφί του Λιάγκα για το Fame Story).

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά Σου έγινε γνωστό, πως οι τελικοί και για τα δύο realities έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα πριν από το 2024. Έτσι λοιπόν το φινάλε για το Fame Story θα είναι στις 22/12 και για τη Φάρμα στις 21/12.