Φάρμα 18/12: Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με τη διπλή αποχώρηση - Αυτή είναι η τελική 4άδα

Τεράστια συγκίνηση...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 18/12: Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με τη διπλή αποχώρηση - Αυτή είναι η τελική 4άδα

Άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Δευτέρας 18/12. Σε αυτό πραγματοποιήθηκαν δύο πολύ σκληρές μάχες. Αρχικά, όλοι οι παίκτες εκτός του Αλέξανδρου που είχε ασυλία, έπρεπε να κρατηθούν από έναν κορμό, μέχρι να μείνει μόνο ένας πάνω, ο οποίος θα ήταν και ο νικητής της νέας ασυλίας και θα περνούσε κατευθείαν στην τετράδα.

Πρώτος έπεσε ο Βάιος, λοιπόν, και ακολούθησε ο Γιαννακίδης με τον Άλκη. Ο Παρλάντζας πονούσε πολύ στο χέρι του, όμως το πάλεψε μέχρι τέλους, έχοντας ελπίδες πως ο Γιαννούλας θα τον άφηνε να κερδίσει, καθώς έλεγε πως δεν τον ενδιέφερε πραγματικά η ασυλία. Τελικά, ο Γιαννούλας δεν έπεσε ποτέ και ο Παρλάντζας έχασε, κάτι που τον δυσαρέστησε, διότι δεν ένιωσε πως ο φίλος του είναι έμπιστος.

Δείτε επίσης: Αυλαία για Φάρμα και Fame Story - Ανακοινώθηκαν οι τελικοί για τα δύο ριάλιτι

Οι δύο παίκτες που αποχώρησαν από την Φάρμα απόψε (18/12)

Και αφού η πρώτη δοκιμασία ολοκληρώθηκε, όπως τους αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα χωρίζονταν σε δυάδες και εκείνοι που θα έχαναν θα αποχωρούσαν οριστικά. Ο Βάιος ενώθηκε με τον Γιαννακίδη και ο Παρλάντζας με τον Άλκη.

Όλοι τους ήταν κουρασμένοι, αλλά οι τελευταίοι ήταν ακόμη πιο αδύναμοι λόγω τραυματισμών και έτσι η κανάτα τους έσπασε. Μαζί με την κανάτα ξέσπασαν όλοι σε κλάματα, αποθεώνοντας τους δύο παίκτες για το σημείο που έφτασαν, μιλώντας για όλα όσα πέρασαν αυτούς τους μήνες. Ο Άλκης και ο Νίκος μάζεψαν τα πράγματά τους, πήραν τα αναμνηστικά τους, αγκαλιάστηκαν και είπαν το "αντίο" τους.

Τι συμβαίνει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όταν οι κάμερες κλείνουν

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει τον τρόπο και το χρόνο να περάσει όμορφες στιγμές με τον γιο, που έχει αποκτήσει εδώ και έναν χρόνο με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε την Παρασκευή (17/11) ο σεφ στο λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη στιγμή, που ήταν στη δουλειά με τον μικρό του και συγκεκριμένα στο μοντάζ.

Δείτε επίσης: Ο ένας γάλα, ο άλλος μπύρα - Η βόλτα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του και η ξεκαρδιστική φωτογραφία

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο με την πλάτη του γιου του, που παρακολουθούσε με ενθουσιασμό την οθόνη με τα χρώματα, που είχε μπροστά του.