Φάρμα 19/12: Μία ανάσα πριν τον τελικό - Αυτοί είναι οι δύο νέοι μονομάχοι

Δύσκολη η δοκιμασία απόψε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 19/12: Μία ανάσα πριν τον τελικό - Αυτοί είναι οι δύο νέοι μονομάχοι

Άλλη μία δοκιμασία έλαβε τέλος στη Φάρμα απόψε, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μία ανάσα πριν τον τελικό (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί). Οι τέσσερις παίκτες που απέμειναν κλήθηκαν να χωριστούν σε δύο ζευγάρια και μαζί να "παλέψουν", με το ζευγάρι που θα χάσει να είναι και οι νέοι μονομάχοι.

Έπρεπε να ξεμπλέξουν ένα πολύ μακριά και βαρύ σχοινί και στο τέλος να το μαζέψουν όλο προς το μέρος τους. Η κούραση ήταν τεράστια και ενώ φαινόταν πως κάποιοι είχαν πάρει το προβάδισμα, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, πέρασαν μπροστά οι αντίπαλοι και έπειτα βρέθηκαν όλοι μαζί ακριβώς στο ίδιο σημείο.

Αυτοί είναι οι δύο νέοι μονομάχοι της Φάρμας πριν τον τελικό

Τελικά, όμως, νικητές βγήκαν ο Γιαννούλας με τον Γιαννακίδη και έτσι αργότερα θα μονομαχήσουν ο Βάιος με τον Αλέξανδρο. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και η θέση για τον ημιτελικό είναι μία...

Η απάντηση του Κουτσόπουλου στα σχόλια του Αρναούτογλου για την παρουσίαση του ριάλιτι

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Γειά σου, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 2/12 με τον σεφ να αναφέρεται στο γεγονός, πως παρουσιάζει τη Φάρμα, αλλά και στα αρνητικά σχόλια, που έχει δεχτεί.

Να τονιστεί εδώ, πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ένα από τα πρόσωπα, που στο άκουσμα, ότι ο Κουτσόπουλος θα αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας είχε εκφραστεί δημόσια, όχι με τον πιο θερμό τρόπο (δείτε εδώ τι είχε πει ο Αρναούτογλου).

Από τη μεριά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε σε αυτά τα σχόλια με μεγάλη μεγαλοκαρδία θα λέγαμε, καθώς δε μπήκε στη διαδικασία να ανταποδώσει πυρά, ίσα ίσα έδειξε κατανόηση!

«Με τον κύριο Αρναούτογλου δεν έχω μιλήσει, αλλά να σου πω λίγο κάτι ο άνθρωπος σηκώθηκε πρωί, 6 η ώρα να πάει στο ραδιόφωνο, παραγράφονται αυτά. Ό,τι ειπώθηκε 7 η ώρα και πριν παραγράφεται, μια χαρά. Τα είπε με ευγένεια, μια χαρά», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.