Φάρμα ημιτελικός: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού!

Αντιδράσεις στο twitter για την επιλογή της δοκιμασίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα ημιτελικός: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού!

Το βράδυ της Τετάρτης 20/12 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας. Οι τρεις παίκτες που απέμειναν βγήκαν στο στάβλο για να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες τους, με μία μελαγχολική διάθεση, καθώς είναι η τελευταία τους φορά, και έπειτα βρέθηκαν μπροστά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος του ανακοίνωσε τη δοκιμασία του ημιτελικού (δείτε εδώ που βρέθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή).

Και αφού άκουσαν τι έπρεπε να κάνουν, ρίχτηκαν στη "μάχη". Πρώτος ολοκλήρωσε τον γύρο ο Αλέξανδρος, ο οποίος αναδείχθηκε και ο πρώτος φιναλίστ του τελικού, και πίσω έμειναν ο Γιαννακίδης με τον Γιαννούλα, και οι δύο τραυματισμένοι και πολύ κουρασμένοι.

Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ της Φάρμας

Εκεί που δεν πίστευε ότι θα έβγαζε την πίστα, τελικά ο Γιαννακίδης χτύπησε το καμπανάκι της νίκης και έτσι μαζί με τον Αλέξανδρο θα διεκδικήσει τον τίτλο του νικητή της Φάρμας στο επεισόδιο της Πέμπτης 21/12. Ο Γιαννούλας έτρεξε κι αυτός δίπλα τους και οι τρεις του αγκαλιάστηκαν συγκινημένοι.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Τα συμβόλαια των παικτών

Πριν από δύο χρόνια ο νικητής της Φάρμας των επωνύμων, Στάθης Αγγελόπουλος, είχε αποκαλύψει πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι τότε ήταν...αφιλοκερδώς αφού το κέρδος των παικτών ήταν η δημοσιότητα που θα έπαιρναν από το ριάλιτι.

Μετά από λίγα χρόνια, βέβαια, αυτό άλλαξε. Όταν η παραγωγή αποφάσισε να βάλει μέσα επώνυμα πρόσωπα ξανά υπήρξαν πολύ βελτιωμένες οικονομικές προτάσεις...

Ενώ υπήρξε και επώνυμη που αποκάλυψε πως έπαιρνε εβδομαδιαίως 10.000 ευρώ από το παιχνίδι (δείτε εδώ ποια ήταν).

Φέτος, λοιπόν, τα πράγματα άλλαξαν ολοκληρωτικά. Το αφιλοκερδώς δεν παίζει πια καθόλου στις ημέρες που ζούμε αλλά ούτε τα 10.000 χιλιάδες ευρώ είναι ένα ποσό που θα έδινε η παραγωγή έτσι απλόχερα και ειδικά σε ονόματα που μέχρι σήμερα δεν τα ήξερε κανείς... Οι 20 παίκτες, λοιπόν, που βρέθηκαν στο παιχνίδι (δείτε τα βιογραφικά τους εδώ), έχουν κάνει ο καθένας διαφορετικά deal με την παραγωγή κι έχουν κλείσει διαφορετικές αμοιβές, αμοιβές που ξεκινούν από 500 ευρώ και καταλήγουν σε πολύ χαμηλό 4ψήφιο ποσό. Είναι αυτό που λέμε, αν ξέρεις να «πουλάς» καλά τον εαυτό σου, κέρδισες!

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως οικειοθελώς πήγαν στο παιχνίδι και παράτησαν τα όποια επαγγελματικά τους πίσω και πως ο νικητής θα κερδίσει 50.000€. Τι είχανε, τι χάσανε...