«Φαγητάκι με τον "θείο" Σωτήρη» - Η σπάνια έξοδος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του και τον Κοντιζά

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Λίγες ώρες πριν ο ημιτελικός της Φάρμας βγει στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του STAR, ο παρουσιαστής της, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πήρε τον γιο του και συνάντησε τον Σωτήρη Κοντιζά με τον οποίο κάθισαν να απολαύσουν ένα πιάτο φαγητό και να πουν τα νέα τους.

Ο περήφανος μπαμπάς, μάλιστα, απαθανάτισε μία τρυφερή στιγμή ανάμεσα στο παιδί του και στον φίλο του και τη δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Φαγητάκι με τον "θείο" Σωτήρη».

Δείτε επίσης: «Είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο, ότι...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τον γιο της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του και τον Σωτήρη Κοντιζά

Οι δύο άνδρες και διάσημοι σεφ κάνουν πολύ καλή παρέα, παρόλο που το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται τόσο συχνά λόγω των επαγγελματικών αλλά και των οικογενειακών τους υποχρεώσεων. Αυτό μεταδίδεται και στις οθόνες μας, αφού σε κάθε κύκλο του MasterChef τα "πειράγματά" τους προκαλούν γέλιο στους πιστούς τηλεθεατές (δείτε εδώ πότε ξεκινάει ο 8ος κύκλος).

Κουτσόπουλος γιος Κοντιζάς

Η δημόσια απολογία του "θείου"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκαναν το πρωί της Πέμπτης 7/12 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, καθώς οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του MasterChef έχουν ξεκινήσει πλέον.

Οι τρεις κριτές μίλησαν για τις αλλαγές που θα συμβούν αυτή τη χρονιά, με τον "θείο" Λεωνίδα να αστειεύεται πως ήλπιζε να έχει άλλον συνάδελφο στο πλευρό του από τον Σωτήρη Κοντιζά, για άλλη μία χρονιά, ωστόσο όταν ο τελευταίος ρωτήθηκε για ποιο λόγο, μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη, δεν βρέθηκαν καθόλου στη Φάρμα να θαυμάσουν και να υποστηρίξουν τον φίλο τους, τα βρήκαν σκούρα (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί ο τελικός του reality).

«Ελπίζαμε να έχουμε έναν νέο κριτή, αλλά δεν το βλέπω. Είχαμε κάνει κάποιες κουβέντες μήπως αλλάξουμε τον Σωτήρη...», είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον διάσημο σεφ που στεκόταν και γελούσε δίπλα του.

Όταν η δημοσιογράφος του STAR τους ρώτησε, στη συνέχεια, τι συνέβη και δεν βρέθηκαν ποτέ τελικά στα γυρίσματα της Φάρμας, ο Σωτήρης Κοντιζάς σημείωσε: «Είχαμε κανονίσει πολλά και διάφορα και δεν έτυχε. Μας είχε καλέσει και στα γενέθλια του Κίμωνα. Τώρα έχουμε όλοι παιδιά, ιώσεις, αρρώστιες και σχολεία και δεν τα καταφέραμε. Είναι λάθος μας, το παραδεχόμαστε, το παραδέχομαι και το αφήνω εδώ», με εκείνον να απαντά: «Αυτό μου φτάνει. Αφού ζήτησες συγγνώμη μία χαρά».