Survivor spoiler 2024: Αγαπημένος παίκτης ακύρωσε στο παρά πέντε το ταξίδι για Άγιο Δομίνικο - Εκτός ριάλιτι...

Μεγάλο πλήγμα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 2024: Αγαπημένος παίκτης ακύρωσε στο παρά πέντε το ταξίδι για Άγιο Δομίνικο - Εκτός ριάλιτι...

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 2024 έχει ξεκινήσει (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα)! Οι παίκτες - διάσημοι και μαχητές - ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και την πιο ανατρεπτική εμπειρία της ζωή τους.

Εμείς από το Youweekly.gr σας έχουμε μεταφέρει ασφαλείς πληροφορίες για τα ονόματα των παικτών, που θα λάβουν φέτος συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης. Την τελευταία στιγμή ωστόσο έχουμε να σας μεταφέρουμε και μια μεγάλη ανατροπή...

Ο λόγος για έναν παίκτη από την ομάδα των αντρών, που στο παρά πέντε ακυρώνει τη συμμετοχή του στο Survivor 2024. Δεν ξέρουμε αν έχει ήδη πάει κάπου ο νου σας...Αυτό που έχουμε όμως να σας πούμε για αρχή είναι πως η απουσία του εν λόγω παίκτη θα κοστίσει στο ριάλιτι.

Πρόκειται για ένα αμιγώς στρατηγικό άτομο, που είχε λάβει μέρος σε παλαιότερο κύκλο του παιχνιδιού. Η απήχησή του στο κοινό ήταν μεγάλη και έτσι παρά το ακριβό deal, που συμφώνησε με την παραγωγή για να μπει στο Survivor 2024 - την τελευταία στιγμή ''μας την έκανε''.

Το πρόσωπο που τελευταία στιγμή μένει εκτός ομάδας διασήμων στο Survivor 2024

Δυστυχώς λοιπόν, ο Ροδίτης Τζέιμς Καφετζής δεν θα ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο. Όπως μας μεταφέρουν οι πληροφορίες μας προέκυψε ένα ζήτημα, το οποίο δεν επιτρέπει στον παίκτη να συμμετάσχει στο ριάλιτι χωρίς αυτό να έχει να κάνει με το συμβόλαιό του και την παραγωγή.

Survivor 2024 - Τζέιμς Καφετζής - Εκτός

Οι δηλώσεις του παίκτη για το νέο κύκλο του ριάλιτι

«Μου έκαναν μία πρόταση για το Survivor, η οποία αλήθεια ήταν πάρα πολύ καλή. Εντάξει, τα λεφτά ήταν πολύ καλά, αλλά ξέρεις τι είναι καλύτερο από τα πολλά λεφτά; Τα πάρα πολλά λεφτά. Οπότε αν τα βρούμε εκεί, θα πάω. Το κίνητρο για να μπεις δεύτερη φορά δεν είναι η εμπειρία ή τα αγωνίσματα, είναι καθαρά το οικονομικό. Business is business. Κοιτάνε κι αυτοί το καλύτερο για το προϊόν τους.

Εμένα μου έλεγαν ότι είμαι στρατηγικός παίκτης. Δεν είχα τους κοιλιακούς, οπότε μια χαρά τα πήγα για τότε. Θεωρώ ότι σε ένα στρατηγικό παιχνίδι εγώ θα ταίριαζα. Αν πάω εγώ, θα ήθελα πάρα πολύ να είναι και ο Τριαντάφυλλος. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι αν έδειχναν όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες θα έκανε 50% τηλεθέαση (όπως είπε ο Στάθης Σχίζας). Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο Survivor, ή θα πάω Ρόδο διακοπές ή Άγιο Δομίνικο», είπε ο Τζέιμς πριν από δύο εβδομάδες στην κάμερα του Πρωινού ΣουΣού.