Survivor 2024 spoiler: Με κοιλιακούς "φέτες", καλός στο ψάρεμα και στην τοξοβολία - Ο μαχητής που θα "αναστατώσει" τον Άγιο Δομίνικο

Διέρρευσε το όνομά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024 spoiler: Με κοιλιακούς

Το Survivor 2024 ξεκινά επίσημα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 21:00 το βράδυ και οι 10 διάσημοι που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι ταξίδεψαν τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις τους). Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, μάλιστα, οι μαχητές ταξίδεψαν μία ημέρα νωρίτερα, την πρωτοχρονιά συγκεκριμένα.

Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα για την ομάδα των μπλε, ωστόσο ενημερωθήκαμε για έναν άντρα που θα βρίσκεται σε αυτή. Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πολύ γυμνασμένος, ενώ έχει επαφή με τα αθλήματα και το νερό γενικότερα, αφού είναι πολύ καλός στο ψάρεμα, στο windsurfing, ενώ ξέρει και από τοξοβολία, σύμφωνα με τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει και στο προφίλ του στο Facebook.

Δείτε επίσης: «Βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις» - Εκτός παιχνιδιού τελικά ένα από τα πιο δυνατά ονόματα

Ο παίκτης των μαχητών του Survivor 2024 που βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο

Έχει δημιουργηθεί ήδη fan page με φωτογραφίες του που επιβεβαιώνουν και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για τον Άγγελο Γεωργουδάκη.

Η χορεύτρια που μπαίνει στην ομάδα

Η Ματίνα Τσόγια είναι 23 ετών, έχει τελειώσει την γυμναστική ακαδημία και δουλεύει ως χορεύτρια. Η συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί θεωρείται δεδεομένη, αφού και η ίδια ήθελα να μπει σαν τρελή και δεν την ένοιαζε το οικονομικό (το οποίο θα είναι ίδιο γι' όλους τους Μαχητές) και η παραγωγή μόλις την είχε κατάλαβε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην την τοποθετήσει στην ομάδα των Μαχητών. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και η Ματίνα Τσόγια ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο.

Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία.


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της στο Athensmagazine.gr