Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την δεύτερη ασυλία απόψε (8/1)

Δύσκολος και έντονος αγώνας...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την δεύτερη ασυλία απόψε (8/1)

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας του Survivor 2024 έληξε με νίκη των διάσημων και έτσι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε παίκτης των μαχητών μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο χθεσινοβραδινό (7/1) συμβούλιο. Πρόκειται για την Δώρα Νικολή, η οποία νωρίτερα ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την απώλεια του παιδιού της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Σήμερα, Δευτέρα 8/1, πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και για κάποιους έληξε ευχάριστα, ενώ για άλλους δυσάρεστα, αφού θα ακολουθήσει άλλη μία ψηφοφορία. Ήταν μία δύσκολη "μάχη", αφού πήγαιναν πόντο πόντο. Κάποια στιγμή οι κόκκινοι πέρασαν μπροστά, με τους μπλε να τους προσπερνούν στη συνέχεια...

Αυτή η ομάδα κέρδισε την 2η ασυλία στο Survivor 2024

Τελικά, όμως, οι διάσημοι πήραν ξανά το προβάδισμα και την ώρα που το σκορ ήταν 8 - 9 υπέρ τους, η Κατερίνα Δαλάκα πήρε την τελευταία και απαραίτητη νίκη, όπως σας είχαμε ήδη αναφέρει, και έτσι η ομάδα της θα μείνει ήσυχη για άλλο ένα βράδυ. Αναβρασμός θα επικρατήσει από την άλλη πλευρά, όσον αφορά στην παραλία των μπλε, αφού θα πρέπει να σκεφτούν καλά ποιον θα βγάλουν στον τάκο.

Δείτε επίσης: Spoiler (8/1): "Πλήγμα" για τους χαμένους; Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

"Πανηγύρι" στο twitter με τα "καυτά" πλάνα στην παραλία Μαχητών & Διάσημων

Το νέο επεισόδιο του Survivor 2024 ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, με μεγάλες συγκινήσεις και κλάματα, αφού ένας παίκτης των διάσημων δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας για τον γιο του.

Μέσα στη συγκίνηση, όμως, υπήρξαν και κάποιες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, με τους κόκκινους να κάνουν βουτιές στην παραλία και τους μπλε να κάνουν γυμναστική ώστε να προετοιμαστούν για τη νέα δοκιμασία που τους περίμενε. Εκείνες τις στιγμές απαθανάτισαν οι κάμεραμαν του ριάλιτι επιβίωσης, όμως τα πλάνα που πρόβαλαν "αναστάτωσαν" τους τηλεθεατές. Το twitter, λοιπόν, ξεσάλωσε!

Φυσικά, τα "καυτά" πλάνα δεν ήταν τα μόνα που σχολίασαν...