Survivor: Βγήκε ο νικητής από το τρίτο κιόλας επεισόδιο - Αυτός είναι!

«Έχει την πίστα, είναι και καλό παιδί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Βγήκε ο νικητής από το τρίτο κιόλας επεισόδιο - Αυτός είναι!

Μπορεί το Survivor να βρίσκεται μόλις 3 ημέρες στον αέρα του ΣΚΑΙ, ωστόσο, ήδη οι παίκτες που έπρεπε να ξεχωρίσουν, ξεχώρισαν! Οι κατατάξεις μάλιστα, έχουν δείξει ποιος είναι πιο καλός αγωνιστικά και ποιος ο πιο αδύναμος μέχρι στιγμής, αφού όσο περνάνε οι ημέρες μπορεί αυτή η σειρά να αλλάξει - δείτε την εδώ.

Το βράδυ της Τρίτης 9/1 αναδείχθηκαν και ακόμη 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον τέταρτο να τον δίνει η Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς είναι ο MVP αυτής της εβδομάδας (δείτε όλους τους υποψήφιους εδώ).

Αφού λοιπόν Μαχητές και Διάσημοι τα έδωσαν όλα για όλα στους στίβους μάχης και στους τρεις αγώνες για τις πρώτες ασυλίες, σήμερα Τετάρτη 10/1 ένας μαχητής πρόκειται να αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και εμείς έχουμε αποκλειστικό spoil με το όνομά του.

Αυτός είναι σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά και... συμπάθειες ο νικητής του Survivor 2024

O παίκτης που μέχρι στιγμής έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις δεν είναι άλλος από τον Σάββα Γκέντσογλου. Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλός αγωνιστικά, ενώ και το twitter φαίνεται πως τον έχει συμπαθήσει ιδιαίτερα.

Μάλιστα, νικητή τον ανέδειξε και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN: «Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ήδη νικητής. Έχει την πίστα, είναι και καλό παιδί. Επιτέλους είδα στο Twitter ότι υπάρχουν παιδιά με θετική ενέργεια».

Το σημερινό 10/1 trailer

Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό 9/1 επεισόδιο (δείτε όλα τα highlights εδώ) τα πράγματα στην καλύβα των Μπλε δεν πάνε καθόλου καλά. Η ένταση που υπάρχει μεταξύ των παικτών δεν φαίνεται να καταλαγιάζει με τίποτα. Η Ανδριάνα τα βάζει με την μικρή της παρέας, την Χρύσα, η οποία δηλώνει πως δεν της αρέσει καθόλου να την υποτιμούν και ξεσπά καυγά το βράδυ στην καλύβα!

Η Ανδριάνα απομονώνεται και η ψυχολογία κανενός στην συγκεκριμένη παραλία δεν είναι καλή! Σε αυτό οφείλονται άλλωστε και οι τόσες σερί ήττες που έχουν κάνει.

Απόψε Διάσημοι και Μαχητές θα παίξουν τον πρώτο αγώνα επάθλου της χρονιάς και θα συμβεί η μεγάλη ανατροπή! Όταν πέσει η νύχτα, όμως, όλοι θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού για την πρώτη αποχώρηση! Η πρώτη μεγάλη μονομαχία στον Άγιο Δομίνικο για φέτος θα είναι γυναικεία υπόθεση...