Survivor 2024: «Ζούμε μεγάλες στιγμές, την βλέπω έχει πλαντάξει» - Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Δεν πρόλαβε να φτάσει τον στόχο της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Ζούμε μεγάλες στιγμές, την βλέπω έχει πλαντάξει» - Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης του Survivor 2024 ολοκληρώθηκε! Η Δώρα, η Ανδιάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα ήταν οι τέσσερις υποψήφιες, οι οποίες έπρεπε να "παλέψουν" μεταξύ τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο λίγο ακόμα.

Η πρώτη σε στατιστικά παίκτρια θα πάλευε με την χαμηλότερη σε στατιστικά, πράγμα που σημαίνει πως η Δώρα έπρεπε να τα βάλει με την Ιωάννα, έχοντας, μάλιστα, το πλεονέκτημα να διαλέξει τον τελικό στόχο. Έτσι, η Ανδριάνα έμεινε να παλεύει με την Μαριλίνα.

Η Δώρα και η Μαριλίνα, λοιπόν, κατάφεραν πρώτες να συγκεντρώσουν τέσσερις νίκες η κάθε μία και έτσι εξασφάλισαν για άλλη μία εβδομάδα την θέση τους, με την Ιωάννα και την Ανδριάνα να παλεύουν μεταξύ τους στο τέλος για την επικράτηση.

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 2024

Η Ανδριάνα, όμως, ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έτσι έχασε εύκολα στους τρεις πρώτους αγώνες, βάζοντας τα κλάματα. «Ζούμε μεγάλες στιγμές, την βλέπω έχει πλαντάξει», ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Λιανός εκείνη τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Βγήκε ο νικητής από το τρίτο κιόλας επεισόδιο - Αυτός είναι!

Ξεκίνησε, λοιπόν, και ο τέταρτος αγώνας τους και, δυστυχώς, η Ανδριάνα δεν κατάφερε να βρει τον καλό της εαυτό, έμεινε πίσω και δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και έτσι, αποχώρησε οριστικά και σύντομα θα βρίσκεται στην Αθήνα, δίπλα στην οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Ανδριάνα Καγιά: «Αυτή την ξινίλα πού την ξέρω» - Όταν η παίκτρια του Survivor έκανε πασαρέλα στο Shopping Star