Survivor highlights 15/1: Στο επίκεντρο Χατζηανδρέου και Παππάς - Ποιος παίκτης κινδυνεύει με αποχώρηση;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 15/1: Στο επίκεντρο Χατζηανδρέου και Παππάς - Ποιος παίκτης κινδυνεύει με αποχώρηση;

Στο Survivor το βράδυ της Δευτέρας 15/1 είδαμε αρκετές εντάσεις και τσακωμούς, ενώ ψηφίστηκε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Για ακόμα ένα επεισόδιο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Αναλυτικά τα 15/1 highlights του Survivor

«Να κάτσει ήσυχος και στα αβγά του....» - Τα "καρφιά" του Αλέξη Παππά για τον Φάνη Μπολέτση

H ένταση ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και στους διασήμους από το προηγούμενο επεισόδιο καλά κρατεί, μετά την επίθεση στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για τις προηγούμενες συμμετοχές της στο παιχνίδι (δείτε εδώ).

Απόψε λοιπόν, ο Αλέξης Παπάς έσπευσε να σχολιάσει τα όσα έχουν ειπωθεί από τον παίκτη στης μπλέ ομάδας αφού το κλίμα και σήμερα παραμένει τεταμένο. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έδωσε και μία ιδιαίτερη... συμβουλή μέσα από την προσωπική του συνέντευξη,

«Υπάρχει ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα ο οποίος προσπαθεί να τραβήξει στην προσοχή μας και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μιλήσει σε στιγμές που δεν χρειάζεται για να τραβήξει την προσοχή των καμερών. Αυτό το παιχνίδι είναι συχνό στο Survivor, είναι κυρίως κάτι που κάνουν οι παίκτες της μπλέ ομάδας με αποτέλεσμα αυτό να τους κάνει πιο δημοφιλής. Αν μπορούσα να δώσω μία συμβουλή σε αυτό τον παίκτη ο οποίος χρησιμοποιεί στον λόγο του για να σπείρει την διχόνοια , θα ήταν να κάτσει ήσυχος και στα αβγά του....» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς.

«Η αυτογνωσία καλό κάνει...» - Η Ασημίνα Χατζηανδρέου "κατακεραυνώνει" τον Rob James Seymour

Σειρά λοιπόν της Ασημίνας Χατζηανδρέου αυτή τη φορά να μιλήσει για έναν άλλο παίκτη της αντίπαλης ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Rob James Seymour. Η παίκτρια των διασήμων, τόνισε στην προσωπική της συνέντευξη, ότι ο μαχητής, δεν έχει καταλάβει ποιες είναι οι δυνατότητές του και επέλεξε ως αντίπαλο τον Σάββα Γκέντσογλου ο οποίος είναι αρκετά πιο δυνατός για να τον κερδίσει.

«Η ομάδα τον θεωρεί τον πιο αδύναμο, θεωρώ πως το έχει καταλάβει, αν δεν το έχει καταλάβει, κάποιο θεματάκι υπάρχει. 100 φορές και να έπαιζε με τον Σάββα θα είχε χάσει και τις 100. Δεν υπήρχε περίπτωση να κέρδιζε τον Σάββα. Αυτό που φωνάζανε στον αγώνα ότι τον πιστεύουν και πήγαινε φέρε τον πόντο, εντάξει... Δεν έχει καταλάβει ότι οι δυνατότητές του είναι μέχρι ένα σημείο, η αυτογνωσία καλό κάνει... Όποιος την έχει καμιά φορά», είπε μεταξύ άλλων.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας (15/1)

Μετά από ένα αγώνισμα που "έκοβε" την ανάσα, και τις δύο ομάδες να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να κρατηθούν στο παιχνίδι, στο τέλος οι Διάσημοι ηττήθηκαν από τους Μαχητές. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιον θα επιλέξουν οι κόκκινοι για να είναι ο δεύτερος υποψήφιος ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το αν θα είναι άντρας ή γυναίκα αφού το παιχνίδι φέτος πάιζεται αλλιώς.

«Δεν με αφορά τίποτα πλέον, ο κόσμος δεν είναι κριτής για να με λέει φωνακλού...» - Ανέβηκαν οι τόνοι στο συμβούλιο του νησιού

Χαμός έγινε στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, στo Survivor το βράδυ της Δευτέρας 15/1, αφού οξύνθηκαν τα πνεύματα κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έλαβε χώρα σχετικά με το τι συνέβη στο αγώνισμα ασυλίας λίγες ώρες πριν.

Υπενθυμίζουμε ότι, μετά από ένα σκληρό και ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα οι Μαχητές επικράτησαν των Διασήμων, οι οποίοι κλήθηκαν στο αποψινό συμβούλιο να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος).

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου λοιπόν, υπήρξαν τσακωμοί και αντιπαραθέσεις τόσο για την νίκη των μαχητών και το κατα πόσο είναι θέμα τύχης ή όχι, όσο και για το "γιουχάρισμα" της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην αντίπαλη ομάδα.

Από την μία ο Αλέξης Παππάς, υποστήριξε ότι η σημερινή ήττα τους ήταν θέμα τύχης των αντιπάλων ενώ από την άλλη πλευρά οι μπλέ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους σχετικά με την συμπεριφορά της Ασημίνας στο πάγκο.

«Δεν με αφορά τίποτα πλέον ο κόσμος δεν είναι κριτής για να με λέει φωνακλού, όποτε παιδιά χάρηκα πάρα πολύ για το βράδυ αυτό, δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω...» είπε η πάικτρια των διασήμων.

Αυτός είναι δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση (16/1)

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας, όπου οι διάσημοι μετά την ήττα τους από τους μαχητές κλήθηκαν να βγάλουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος ο οποίος ψηφίστηκε από τους περισσότερους παίκτες και έτσι θα τον δούμε να μονομαχεί για την παραμονή του στο παιχνίδι.