MasterChef 8: Έγλειψε αυτό που δοκίμασε και μετά έπιασε τη μαρέγκα - "Κόκκαλο" ο Σωτήρης Κοντιζάς με την γκάφα του παίκτη

Τα επικά σχόλια στο Twitter

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Έγλειψε αυτό που δοκίμασε και μετά έπιασε τη μαρέγκα -

Εκτός από τις συγκινήσεις το επεισόδιο του MasterChef, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/1, είχε και τις κωμικές του στιγμές. Μία απο αυτές ήταν από έναν πάικτη ο οποίος δοκίμασε μπροστά στους κριτές το γλυκό που είχε φτιάξει, με τα χέρια.

Η γκάφα του παίκτη που άφησε "άφωνο" τον Σωτήρη Κοντιζά

Ο λόγος για τον Πάνο, που επιχείρησε να διακοσμίσει το πιάτο του με μαρέγκα, η οποία όμως του είχε "κόψει" και έτσι εκείνος τη δοκίμασε με τα χέρια και όχι μόνο αυτό, αλλά συνέχιζε να ακουμπάει τη μαρέγκα με το χέρι που είχε προηγουμένως γλύψει.

Δείτε επίσης: MasterChef: Οι κερδισμένοι της κουτάλας και πού βρίσκονται

Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους τρεις κριτές. Ο Σωτήρας Κοντιζάς έμεινε άφωνος ενώ από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε την ευκαιρία να τον "πειράξει" ενώ παράλληλα ξέσπασε στα γέλια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα σχόλια στο Twitter

Δεν ήταν μόνο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που "λύγισε" από το γέλιο αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα οι τηλεθεατές σχολίασαν στο Twitter, τόσο την γκάφα του πάικτη όσο και την αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά.