Survivor: Μετά τις 2 "αποτυχημένες" προσπάθειες να μπει στο GNTM, μπαίνει στην ομάδα των Μαχητών

Αυτή είναι η νέα παίκτρια! Τα πρώτα της λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Μετά τις 2

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε νέες προσθήκες στις δυο ομάδες του Survivor. Διάσημοι και Μαχητές θα υποδεχτούν καινούργια πρόσωπα που θα τους βοηθήσουν στις νίκες στους στίβους μάχης. Εκτός λοιπόν των δυο ανδρών (δείτε εδώ), μπαίνει και μια κοπέλα.

Η κοπέλα αυτή που εργάζεται ως ηθοποιός, ενώ έχει περάσει και δυο φορές από τις audition του GNTM. Μπορεί να είχε πάρει 4 "ναι", ωστόσο καμία από τις δυο φορές δεν κατάφερε τελικά να μπει μέσα στο σπίτι.

Αυτή είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών του Survivor

«Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor γιατί πραγματικά θέλω να τη ζήσω την εμπειρία αυτή, από μικρή ηλικία ενθουσιαζόμουν με τα αγωνίσματα. Θα με χαρακτήριζα ανταγωνιστική, πολύ ευδιάθετη και ελπίζω ήσυχη. Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος γιατί ήταν το πρώτο που είδα όταν ήρθα Ελλάδα. Με αυτόν που θα έρθω πιο κοντά από την ομάδα μου θεωρώ πως είναι η Δώρα, θα τα πήγαινα πολύ καλά. Την είχα δει κιόλας.

Φεύγοντας αφήνω πίσω μου τη σχέση μου, τον Γιόβαν, που αγαπώ πολύ, τον σκύλο μου, τον Τέσλα που είναι το παιδί μου και τον μικρό μου αδερφό που είναι 6 χρόνια μικρότερος και τους φίλους μου. Την ημέρα που με πήραν τηλέφωνο ο σύντροφός μου ευτυχώς το πήρε καλά, του έδειξα πως δεν έχει να αγχωθεί για κάτι και είναι μια εμπειρία ζωής», είπε αρχικά η Aira Adomaityte στην κάμερα της εκπομπής Fays Time στον ΣΚΑΙ.

«Οι φίλοι μου λένε πως σίγουρα θα γελάσουν πολύ με αυτά που θα πω, γιατί δεν είμαι Ελληνίδα και πολλές εκφράσεις δεν τις καταλαβαίνω και πάντα γελάνε με αυτό», συμπλήρωσε η καστανή καλλονή, η οποία έχει ήδη φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης: Ποια είναι η 20χρονη Χρύσα που "ξεφτίλισε" την Δαλάκα - Ο σύντροφός της και τα ακριβά γούστα

Αυτός είναι ο σύντροφός της - Δείτε φωτογραφίες από την ζωή της