Survivor spoiler 24/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο φαγητού

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 24/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο φαγητού

Χαλασμός θα γίνει στο σημερινό 24/1 επεισόδιο του Survivor. Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη των 4 υποψήφιων προς αποχώρηση που είναι όλες γυναίκες (δείτε τες εδώ), ένας ακόμα παίκτης πρόκειται να αποχωρήσει από το παιχνίδι 3 εβδομάδες περίπου μετά την μεγάλη πρεμιέρα.

Και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει καταφέρει να τραβήξει πολλά σχόλια. Άλλοτε αρνητικά και άλλοτε πολύ θετικά, καθώς για πρώτη φορά η αποχώρηση βασίζεται στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στην ψηφοφορία του κοινού. Οι υποψήφιοι συγκεκριμένα, αγωνίζονται και αυτός που χάνει φεύγει.

Σήμερα λοιπόν, λίγο πριν ένας παίκτης φύγει για τα καλά από το παιχνίδι (δείτε ποιος είναι) θα δημιουργηθεί το απόλυτο χάος στην Διάσημη ομάδα, μετά από κατηγορίες που θα εκτοξεύει ο Χρήστος Βολικάκης λίγο πριν τον αγώνα επάθλου.

«Εχθές ήρθε κοντά μου με έβρισε με είπε καραγκιοζάκο, μου φώναξε, ήμασταν off camera με το που άναψε ο cameraman πίσω την κάμερα βλέπω έναν Αλέξη να λέει "με απειλείς;" και λέω "τι έγινε τώρα"; Ο Κύριος Αλέξης Παππάς είπε "να δεις σε μία εβδομάδα πως εγώ τον κύριο Λαμάι θα τον βγάλω τραμπούκο, μισογύνη"» αποκαλύπτει, ενώ στην συνέχεια θα ξεσκεπάσει και την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία θα βάλει τα κλάματα αρνούμενη τα πάντα - δείτε εδώ το συγκλονιστικό trailer.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor το έπαθλο φαγητού

Όπως είναι λογικό θα έρθουν τα πάνω κάτω στην ομάδα και οι φιλικές σχέσεις θα γίνουν... εχθρικές ανάμεσα σε πολλούς συμπαίκτες. Το καλό κλίμα που είχαν θα χαλάσει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν είναι ωστόσο 100% επιβεβαιωμένες, η ομάδα των Διάσημων θα χάσει τον αγώνα και δεν θα φάει. Οι μαχητές από την άλλη θα καταφέρουν να "λαδώσουν" το εντεράκι τους.

Survivor spoiler 24/1