Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού (24/1)

Ένας αγώνας που είχε τα πάντα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού (24/1)

Στο Survivor σήμερα (24/1) βλέπουμε ένα επεισόδιο με τα όλα του. Οι διαπληκτισμοί των Κόκκινων μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο πρώτο επεισόδιο, με τον Χρήστο Βολικάκη εναντίον... όλων να εκθέτει τους συμπαίκτες του και να τους κατηγορεί για διπρόσωπες συμπεριφορές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με αποκορύφωμα την οικειοθελή αποχώρησή του.

«Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε ο παίκτης των «Διασήμων» πριν αποχωρήσει από την καλύβα. Αμέσως μετά η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε σε κλάματα, και γενικά η ψυχολογία ήταν εμφανώς πεσμένη μετά απ' όσα ακούστηκαν στον αέρα.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χρήστος Βολικάκης

Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε στο Survivor το έπαθλο φαγητού

Ο σημερινός αγώνας ήταν επίσης ένα ντέρμπι που έσπασε καρδιές, με συνεχείς ανατροπές και στο τέλος πάλι οι δύο ομάδες έφτασαν να διεκδικούν τη νίκη στον πόντο. Ήταν ξεκάθαρο πως οι Κόκκινοι χρειάζονταν ένα... μπουστάρισμα, και μπήκαν πιο πεινασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, αφού έχουν έρθει τα πάνω-κάτω, με σερί ήττες και υποψηφιότητες. Όλγα Πηλιάκη και Κρίστη Καθαργιά βρίσκονται ένα βήμα πριν από την αποχώρηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια αποχωρήσει, θα είναι σχετικά... χορτάτη,

Όπως ήταν ανθρώπινο, όλοι οι παίκτες άφησαν πίσω τους τις διενέξεις και ξέχασαν για λίγο τις σχέσεις τους που φαίνεται να γίνονται οριακά... εχθρικές, ακόμα και έμπειρες συμμετέχουσες, όπως είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που τελικά έφτασαν πρώτοι στο πολυπόθητο έπαθλο με τελικό σκορ 10-8, ενώ οι Μαχητές θα πρέπει να γυρίσουν στην καλύβα νηστικοί. Πάντως, δεν φάνηκαν να ενοχλούνται, αντίθετα διασκέδασαν τις εντυπώσεις, καθώς την τελευταία εβδομάδα έχουν κάνει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ με νίκες που αναμένεται να τους φέρουν σε αριθμητικό πλεόνασμα.

TAGS