Μάριος Πρίαμος: Καταγγέλλει φαγητό και κινητά στο Survivor - «Θέλω να μπω να τους αλλάξω τα φώτα»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης παρακολουθεί για άλλη μία χρονιά το Survivor στο οποίο ο ίδιος βρέθηκε δύο φορές, στον πρώτο κύκλο, αλλά και στο All Star παιχνίδι που προβλήθηκε πέρυσι. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν φέτος.

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, που αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση η Όλγα Πηλιάκη, ο ίδιος ξέσπασε στο προφίλ του, δημοσιεύοντας ένα story, στο οποίο ανέφερε πως θα ήθελε να μπει στο παιχνίδι ξανά, μόνο και μόνο για να φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα των διάσημων έτσι όπως συμπεριφέρονται.

Οι καταγγελίες του Μάριου Πρίαμου για τους παίκτες του Survivor

Από πολλούς, γενικότερα, η υποψηφιότητα της συγκεκριμένης παίκτριας σχολιάστηκε αρνητικά, διότι είναι ίσως και η πιο δυνατή των κόκκινων, ωστόσο όλα φαίνεται πως είναι θέμα στρατηγικής. Ο Κύπριος, λοιπόν, έγραψε: «Αλήθεια; Την Όλγα!!! Θέλω να μπω 10 μέρες να τους αλλάξω τα φώτα».

Πρίαμος Survivor Πηλιάκη

Μετά το χθεσινοβραδινό (24/1) επεισόδιο, επίσης, και τις καταγγελίες προς το πρόσωπο της Ασημίνας Χατζηανδρέου (δείτε εδώ), ανέβασε άλλο ένα story, γεμάτο υπονοούμενα, τα οποία φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τον λόγο που αποβλήθηκε πέρυσι μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα.

Συγκεκριμένα, έβαλε ένα emoji κινητού και ενός σάντουιτς και σημείωσε: «Αχάριστοι», καταγγέλλοντας ξανά όσα συνέβησαν την περασμένη χρονιά, παρόλο που μέχρι και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανέφερε πως δεν υπήρχαν ίχνη για χρήση κινητού τελικά (δείτε εδώ την ανακοίνωση που είχε κάνει).

Πρίαμος Survivor καταγγελίες

Τι συνέβη ανάμεσα σε Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Το πολυσυζητημένο δίδυμο Κατερίνας Δαλάκα – Ασημίνας Χατζηανδρέου, που έχει επανειλημμένα απασχολήσει το reality επιβίωσης, αν και είχε χαράξει ένα κοινό μέτωπο επίθεσης στην αρχή του Survivor 2024, δείχνει ξεκάθαρα ότι άλλαξε γραμμή πλεύσης και τώρα πια τις χωρίζει μια άβυσσος.

Ποιο είναι το παρασκήνιο και τι συνέβη; Ποιος είναι ο λόγος που τα δυο κορίτσια δεν έχουν πια σχέση και γιατί δεν είναι πια φίλες; «Υπάρχει σοβαρός λόγος που έχουν χωρίσει σε αντίπαλα στρατόπεδα και δεν θα ενωθούν ποτέ ξανά» λένε εκείνοι που ξέρουν από πρώτο χέρι και εξηγούν το γιατί... Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Σωτήρης Λαμάι εναντίον... όλων - Νέα κόντρα με την Ασημίνα και με την Δώρα! «Κάποια βουνά αυτοαποκαλούνται βουνά»

Η φετινή συμμετοχή τους έγινε viral, με χιουμοριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα στο διαδίκτυο, που έδειχναν να λέει η μια στην άλλη: «Που έχεις κρύψει τα τσιγάρα;», «Δίπλα στον φορτιστή».

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Και εάν αυτή είναι η τέταρτη φορά συμμετοχής της Δαλάκα και η τρίτη φορά για την Χατζηανδρέου, οι φαν τους δείχνουν χωρισμένοι σε δυο μέτωπα και τσακώνονται μεταξύ τους για το ποια θα κερδίσει. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που στο περσινό Survivor πιάστηκαν με κινητό και τσιγάρα και αποβλήθηκαν μαζί, μετά από την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη και την έρευνα που έγινε για αυτό, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του παιχνιδιού και πήραν τον κόσμο με το μέρος τους που αντέδρασε γιατί έφυγαν οι πιο δυνατές παίκτριες.

Από εκείνη την στιγμή και μετά, Δαλάκα – Χατζηανδρέου έμειναν για ένα διάστημα στον Άγιο Δομίνικο, και δυνάμωσαν την σχέση τους ακόμα περισσότερο. Περιμένοντας μάλιστα την απόφαση της παραγωγής εάν θα συνεχίσουν ή όχι, κατάφερναν να συνεννοούνται και να καταστρώνουν κοινά σχέδια για να προστατέψουν την φήμη τους.

Εκ των υστέρων, εκτός Survivor η Κατερίνα Δαλάκα έγραφε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για την φιλία της με την Ασημίνα: «Μετά από μία απώλεια, συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για εμένα κέρδος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και σε αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα είναι το κέρδος μου. Είμαστε μαζί σε αυτό», όπως και η Ασημίνα με την σειρά της έλεγε για την Δαλάκα: «Εγώ ξέρω ότι εκείνη τη νύχτα του πολέμου μίλησες παραπάνω κι από μένα. Το ξέρεις και εγώ το ξέρω... Αντοχή – υπομονή = Αλήθεια».

«Είναι μάλλον, λίγο οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Προφανώς, παραβλέπονται κάποιοι κανόνες που για άλλους ήταν καταλυτικοί για να μην ξαναπάνε στο παιχνίδι» ήταν η μπηχτή του Στάθη Σχίζα, νικητή στο Survivor 2022 στους δημοσιογράφους δείχνοντας ξεκάθαρα την ενόχλησή του περισσότερο για την Ασημίνα που είχε κόντρα μαζί της.

Κατερίνα Δαλάκα

Δυο ξένες στην ζούγκλα...

Η επιστροφή Δαλάκα – Χατζηανδρέου στο παιχνίδι, ενώ το πρώτο διάστημα τις βρήκε ενωμένες, στην συνέχεια τις βρίσκει αντίπαλες. Το κοινό τους μέτωπο ξεχάστηκε και τώρα πια η κάθε μια ξεχωριστά παλεύει για την δική της πρωτιά για να σηκώσει την κούπα. Η μεταξύ τους αντιπαράθεση είναι ολοφάνερη και με τις λεκτικές επιθέσεις που κάνουν, ανταλλάσουν εκατέρωθεν μπηχτές όταν κάποια από τις δυο χάνει σε αγώνισμα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η ψύχρα αυτή ξεκίνησε πρώτα από την πλευρά της Ασημίνας Χατζηανδρέου, από την στιγμή που μπήκαν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, ακούγοντας τους ψίθυρους ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει δεχτεί από την παραγωγή μια μεγάλη τηλεοπτική πρόταση και ότι μπήκε με συγκεκριμένους όρους, όπως και όταν ενημερώθηκε για την φιλική σχέση εκείνης με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι.

Έκτοτε οι ψυχρές μεταξύ τους σχέσεις δεν ξαναζεστάθηκαν ποτέ και παρά το θερμό κλίμα του Άγιου Δομίνικου, ο πάγος μεταξύ τους δεν λέει να λιώσει. Η περίοδος συμμαχίας μάλλον τελείωσε και τα μάτια μας έχουν ακόμα να δουν πολλά...