Survivor 2024 - Στο στόχαστρο των Μαχητών η Ασημίνα: «Δεν ξέρω αν της έχουν σενάριο, κακό θέατρο»

Έσταξαν φαρμάκι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Στο στόχαστρο των Μαχητών η Ασημίνα: «Δεν ξέρω αν της έχουν σενάριο, κακό θέατρο»

Ακόμα μία μέρα ξεκίνησε στο Survivor, με... δηλητηριώδη σχόλια από την καλύβα των Μαχητών, που λένε ξεκάθαρα πλέον πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου προσποιείται στις αντιδράσεις της, αυτή τη φορά με αφορμή τα δάκρυά της στην τελευταία αποχώρηση. Αρχικά οι Μπλε αναφέρθηκαν στην έξοδο της Κρίστη Καθαργιά, για την οποία είπαν πως έφυγε Κυρία, για να ακολουθήσει ο εξής σχολιασμός.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός δήλωσε on camera: «Είδαμε την Ασημίνα να κλαίει για την φίλη της την Κρίστη. Βέβαια δεν ξέρω, είναι φίλες, δεν είναι; Έχουν γίνει πολλά τις τελευταίες μέρες απ' ό,τι έχω καταλάβει και απ' ό,τι έχουμε δει, βλέπουμε την Ασημίνα να λέει πράγματα για την Κατερίνα, μετά να μην τις βλέπουμε κοντά, η Ασημίνα να κλαίει για την Κρίστη... Λογικά είναι φίλες, δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι άλλο, να φτάσουμε σε σημείο να πιστεύουμε ότι η Ασημίνα προσποιείται».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 28/1: Έκτακτο! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Το σχόλιο του Σωτήρη Λαμάι για την Ασημίνα

Ο Σωτήρης Λαμάι από την πλευρά του δεν έχασε αφορμή για να εξαπολύσει τα πυρά του στην παίκτρια της κόκκινης ομάδας. «Πάλι τράβηξε τα βλέμματα άθελά της η Ασημίνα, με αυτό το δάκρυ, τον μονόλογο τύπου Μαρινέλλας, “Άνοιξε πέτρα για να μπω”. Δεν ξέρω αν της έχουν σενάριο, αν η ίδια θέλει να εκτίθεται καθημερινά. Νομίζω ότι ήταν ένα ακόμα κακό θέατρο τα ψεύτικα δάκρυα. Στενοχωρήθηκε τόσο που μετά από δύο λεπτά μόνο που δεν έκανε πάρτυ», είπε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό συνηγόρησε και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, που δήλωσε: «Ύποπτο ότι κλαίει και δεν βγάζει δάκρυα, θα το πω! Αλλά την ομάδα μου την ενόχλησε πολύ ότι γέλαγε λίγο αφότου έφυγε η Κρίστη. Τώρα πώς βιώνει το συναίσθημα ο καθένας, δεν είμαι εγώ για να κρίνω, αλλά εντάξει...»