Survivor spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος 30/1 υποψήφιος προς αποχώρηση!

Θα αγωνιστεί με Λαμάι και Rob

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος 30/1 υποψήφιος προς αποχώρηση!

Το Survivor 2024 κοντεύει να συμπληρώσει ένα μήνα, που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με τους διάσημους και τους μαχητές, που αγωνίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης να έχουν πάρει μια πολύ καλή γεύση σχετικά με το τι εστί η παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Προφανώς και όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα θα δυσκολεύουν, τα νεύρα των παικτών θα δοκιμάζονται - όπως και η αντοχή τους στην πείνα και στις κακουχίες. Παράλληλα, θα βλέπουμε αποχωρήσεις, οι οποίες φέτος κρίνονται αποκλειστικά με αγωνιστικά κριτήρια.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Άσχημα μαντάτα - Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Χρήστο Βολικάκη

O τρίτος 30/1 υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 2024

Σε ότι αφορά το σημερινό 30/1 επεισόδιο να σας θυμίσουμε, πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την τρίτη ασυλία, αυτή που θα κρίνει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως σας έχουμε αναφέρει από νωρίς, απόψε κερδίζουν για τρίτη συνεχόμενη φορά οι διάσημοι.

Επομένως, οι μπλε θα πρέπει να βγάλουν ένα ακόμα παίκτη τους στον τάκο μαζί με τον Rob και τον Λαμάι. Το όνομα αυτό θα πρέπει να είναι αντρικό σύμφωνα με τους φετινούς κανόνες του Survivor, με τις δικές μας πηγές από τον Άγιο Δομίνικο να κάνουν λόγο για τον Σταμάτη Ταλαδιανό...

Εδώ είμαστε και περιμένουμε τις εξελίξεις μαζί με εσάς!

Survivor - Spoiler - 30/1 - Υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα δεν ξέρετε για τον Σταμάτη

Ο 32χρονος Σταμάτης Ταλαδιανός κατάγεται από τη Σκόπελο και η ομοιότητά του με τον Τούρκο ηθοποιό Can Yaman που πρωταγωνιστούσε στην σειρά Φτερωτός Θεός είναι σίγουρα ένα από τα κριτήρια που τον έκαναν θελκτικό υποψήφιο για τους Μαχητές.

Μάλιστα, δραστηριοποιείται στο μόντελινγκ κι έχει συμμετάσχει δύο φορές στο παρελθόν με τον Αντρέα Γεωργίου σε τηλεοπτικές του σειρές και συγκεκριμένα στις 8 Λέξεις στον ρόλο του Ηλία και στο Τατουάζ.


Στις πρώτες του δηλώσεις, πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο, τις οποίες παραχώρησε στην εκπομπή Fay's time, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ο Σταμάτης Ταλαδιανός, 32 χρονών, από Σκόπελο και Βόλο, έχω ένα εστιατόριο κι ένα κλαμπ. Δήλωσα συμμετοχή γιατί είναι ένα σόου που μ'αρέσει πολύ από τότε που ξεκίνησε στην Ελλάδα και το παρακολουθώ, πιστεύω γενικά ότι από εκεί πέρα μέσα θα αποκομίσω πάρα πολλά πράγματα και θα μπορέσω να εξελιχθώ σαν Σταμάτης, να τεστάρω τα όριά μου, να μπορέσω να ξεπεράσω τα όρια μου, να τα βάλω με τον εαυτό μου στην ουσία γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό να μπορέσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου κι αυτός είναι και ο αντίπαλός μου μέσα στο παιχνίδι κι εννοείται πως έχω δηλώσει συμμετοχή γιατί υπάρχει κι ένα έπαθλο που όλοι το έχουμε στο βάθος του μυαλού μας. Σίγουρα στην αρχή κοιτάζω βήμα - βήμα, βδομάδα με βδομάδα να μπορώ να προχωράω και να εξελίσσομαι αλλά στο τέλος πάντα μένει κι αυτό, ότι διεκδικώ ένα έπαθλο που θα με βοηθήσει πάρα πολύ για την συνέχεια.

Νικητής αγαπημένος; Μου άρεσε ο Ντάνος ήταν πολύ δυνατός παίκτης, ο Κατσούλης πάρα πολύ δυνατός παίκτης κι αυτός. Επίσης, πέρα από νικητές μου άρεσε κι ο Μάριος Πρίαμος».

Το προφίλ του στο instagram