Survivor 30/1: «Δεν μου αρέσει να με αποκαλούν γλίτσα! Ο Λαμάι όταν ήρθε στην ομάδα...» - Τα ''καρφιά'' του Σταμάτη μετά την επίθεση του Σωτήρη

«Δεν έχω δώσει εγώ την ψυχή μου;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 30/1: «Δεν μου αρέσει να με αποκαλούν γλίτσα! Ο Λαμάι όταν ήρθε στην ομάδα...» - Τα ''καρφιά'' του Σταμάτη μετά την επίθεση του Σωτήρη

Από το χθεσινοβραδινό 29/1 επεισόδιο στο Survivor είδαμε τον Σωτήρη Λαμάι να βγαίνει ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και στη συνέχεια να κάνει λεκτική επίθεση συνολικά στην ομάδα των μαχητών.

Ο επιχειρηματίας - Tik Toker ανέφερε συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού με αρκετή ένταση στη φωνή του: «Κωλοτούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν ήμουν ποτέ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Την Τρίτη 30/1 λοιπόν, ο Σταμάτης Ταλαδιανός στην προσωπική του συνέντευξη τόνισε, πως δεν του άρεσαν καθόλου τα λόγια του Λαμάι ειδικότερα αν ο χαρακτηρισμός ''γλίτσας'' πηγαίνει σε εκείνον...

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 30/1: Χαμός! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία

Η ενόχληση του Σταμάτη με τα σχόλια του Σωτήρη Λαμάι στο Survivor 2024

«Δεν έχω μπει σε καμία κλίκα, δεν έχω γίνει οργανωτής σε καμία κλίκα αν εννοούσε κάποια στιγμή εμένα. Δεν μου αρέσει να ακούω από κάποιον άλλον να αποκαλεί - και ειδικά αν αναφέρεται σε εμένα - να με αποκαλεί γλίτσα ή οτιδήποτε ή οτιδήποτε άλλο, καθώς δεν ισχύουν. Από τη στιγμή που ήρθε, έχει πει πάρα πολλά σε εμάς.

Μέχρι την προηγούμενη ημέρα ήταν μέσα στον χαβαλέ και μία ημέρα μετά, εφόσον χάσαμε την ασυλία και ξέρουμε ότι πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε στο αντρικό κομμάτι και έχει καταλάβει ο Σωτήρης ότι θα ψηφιστεί λόγω αγωνιστικών κριτηρίων και βγάζει στο συμβούλιο μία επίθεση σε όλη την ομάδα.

Ο Σωτήρης όταν ήρθε στην ομάδα είπε ότι θα τα κάνω όλα λίμπα λέγοντας μας ότι είμαστε πολύ ήσυχοι και δεν κάνουμε ριάλιτι. Για εμένα ριάλιτι είναι ο εαυτός μου. Με στεναχωρεί όταν λέει ότι δεν έχουμε ψυχή και ότι κάνουμε δημόσιες σχέσεις (δείτε εδώ). Δε μπορώ να ανταλλάξω μια κουβέντα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας; Δεν καταλαβαίνω γιατί μας κουνάει το δάχτυλο με αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Δεν έχω δώσει εγώ την ψυχή μου;», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σε ότι αφορά το σημερινό 30/1 επεισόδιο να σας θυμίσουμε, πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την τρίτη ασυλία, αυτή που θα κρίνει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως σας έχουμε αναφέρει από νωρίς, απόψε κερδίζουν για τρίτη συνεχόμενη φορά οι διάσημοι.

Επομένως, οι μπλε θα πρέπει να βγάλουν ένα ακόμα παίκτη τους στον τάκο μαζί με τον Rob και τον Λαμάι. Το όνομα αυτό θα πρέπει να είναι αντρικό σύμφωνα με τους φετινούς κανόνες του Survivor, με τις δικές μας πηγές από τον Άγιο Δομίνικο να κάνουν λόγο για τον Σταμάτη Ταλαδιανό...

Εδώ είμαστε και περιμένουμε τις εξελίξεις μαζί με εσάς!

Survivor - Spoiler - 30/1 - Υποψήφιος προς αποχώρηση