Survivor 30/1: Και όμως βγήκαν στον τάκο! Ο 3ος και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Θα αγωνιστούν με τον Λαμάι και τον Rob

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 30/1: Και όμως βγήκαν στον τάκο! Ο 3ος και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ανατρεπτικό θα λέγαμε, πως ήταν το σημερινό 30/1 επεισόδιο του Survivor 2024, καθώς οι μαχητές παρά το πεσμένο τους ηθικό κατάφεραν να πάρουν την νίκη στον αγώνα ασυλίας με το αποτέλεσμα να κρίνεται στα τελευταία run.

Έτσι λοιπόν, οι διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού και οδηγήθηκαν προς την κάλπη βγάζοντας έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Η καταμέτρηση λοιπόν, υπέδειξε τον Αλέξη Παππά ως τρίτο υποψήφιο μετά από 4 ψήφους που πήρε από την ομάδα του.

Ο 3ος και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση 30/1 στο Survivor 2024

Στη συνέχεια, ο MVP παίκτης της εβδομάδας, Σάββας Γκέντσογλου έπρεπε με τη σειρά του να υποδείξει τον 4ο προτεινόμενο προς αποχώρηση. Οι επιλογές του ποδοσφαιριστή είχαν τον περιορισμό του να είναι άντρας και μαχητής. Έτσι λοιπόν, ο Γκέντσογλου - όπως σας τα είπαμε νωρίτερα από το Youweekly.gr - υπέδειξε τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Ο παίκτης που αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση μετά την τελευταία του Χρήστου Βολικάκη, που έφερε εντάσεις και αναταράξεις στην ομάδα των διάσημων.

Αυτή τη φορά, ο παίκτης που είναι πολύ κοντά να εγκαταλείψει την εμπειρία του Survivor είναι από την ομάδα των μαχητών. Δεν ξέρουμε αν ήδη ο νους σας έχει πάει κάπου, ωστόσο οι λόγοι της νέας οικειοθελούς αποχώρησης δεν είναι ψυχολογικοί.

Ο λόγος για τον Άγγελο Γεωργουδακη, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα με την υγεία του, καθώς υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Μπορεί οι γιατροί να τον φρόντισαν, ωστόσο την Κυριακή 28/1 ο παίκτης αποχώρησε ξανά από την παραλία, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Επομένως, δε θα είναι καθόλου απίθανο τις επόμενες ημέρες ο Άγγελος να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά το ριάλιτι, μιας και γνωρίζουμε ότι οι γιατροί είναι πολύ κοντά στο να του απαγορεύσουν τη συνέχεια του στο παιχνίδι (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για τον μαχητή).

Survivor - spoiler - Οικειοθελής αποχώρηση