Survivor highlights 30/1: Οι 2 τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Αυτός είναι ο πιο βρώμικος παίκτης του φετινού κύκλου

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 30/1: Οι 2 τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Αυτός είναι ο πιο βρώμικος παίκτης του φετινού κύκλου

Στο χθεσινό 30/1 επεισόδιο του Survivor είδαμε τον 3ο και τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση, αλλά και την αποκάλυψη για τον πιο βρώμικο παίκτη του φετινού κύκλου. Έχουμε όλα τα highlights...

Αναλυτικά τα 30/1 highlights του Survivor

«Δεν μου αρέσει να με αποκαλούν γλίτσα! Ο Λαμάι όταν ήρθε στην ομάδα...» - Τα ''καρφιά'' του Σταμάτη μετά την επίθεση του Σωτήρη

Από το 29/1 επεισόδιο είδαμε τον Σωτήρη Λαμάι να βγαίνει ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και στη συνέχεια να κάνει λεκτική επίθεση συνολικά στην ομάδα των μαχητών.

Ο επιχειρηματίας - Tik Toker ανέφερε συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού με αρκετή ένταση στη φωνή του: «Κωλοτούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν ήμουν ποτέ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Την Τρίτη 30/1 λοιπόν, ο Σταμάτης Ταλαδιανός στην προσωπική του συνέντευξη τόνισε, πως δεν του άρεσαν καθόλου τα λόγια του Λαμάι ειδικότερα αν ο χαρακτηρισμός ''γλίτσας'' πηγαίνει σε εκείνον...

«Δεν έχω μπει σε καμία κλίκα, δεν έχω γίνει οργανωτής σε καμία κλίκα αν εννοούσε κάποια στιγμή εμένα. Δεν μου αρέσει να ακούω από κάποιον άλλον να αποκαλεί - και ειδικά αν αναφέρεται σε εμένα - να με αποκαλεί γλίτσα ή οτιδήποτε ή οτιδήποτε άλλο, καθώς δεν ισχύουν. Από τη στιγμή που ήρθε, έχει πει πάρα πολλά σε εμάς.

Μέχρι την προηγούμενη ημέρα ήταν μέσα στον χαβαλέ και μία ημέρα μετά, εφόσον χάσαμε την ασυλία και ξέρουμε ότι πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε στο αντρικό κομμάτι και έχει καταλάβει ο Σωτήρης ότι θα ψηφιστεί λόγω αγωνιστικών κριτηρίων και βγάζει στο συμβούλιο μία επίθεση σε όλη την ομάδα.

Ο Σωτήρης όταν ήρθε στην ομάδα είπε ότι θα τα κάνω όλα λίμπα λέγοντας μας ότι είμαστε πολύ ήσυχοι και δεν κάνουμε ριάλιτι. Για εμένα ριάλιτι είναι ο εαυτός μου. Με στεναχωρεί όταν λέει ότι δεν έχουμε ψυχή και ότι κάνουμε δημόσιες σχέσεις (δείτε εδώ). Δε μπορώ να ανταλλάξω μια κουβέντα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας; Δεν καταλαβαίνω γιατί μας κουνάει το δάχτυλο με αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Δεν έχω δώσει εγώ την ψυχή μου;», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Μεγάλο ντέρμπι με την ομάδα που κέρδισε την 3η ασυλία - Aυτός είναι ο νέος MVP παίκτης

Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν στον στίβο μάχης με τους διάσημους και τους μαχητές να τα δίνουν όλα με σκοπό να κερδίσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας - από την οποία θα κριθεί ένας νέος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το τελικό σκορ κρίθηκε με 12/8, καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν μέχρι τελευταία στιγμή να φέρουν πόντο στην ομάδα τους. Εν τέλει, οι μαχητές βγήκαν πιο μπροστά και έτσι μετά από δύο σερί νίκες θα πάνε πιο χαλαροί στο σημερινό συμβούλιο του νησιού.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Άσχημα μαντάτα - Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Χρήστο Βολικάκη

Σε ότι αφορά τον MVP παίκτη, εκείνον δηλαδή που έφερε τις περισσότερες νίκες της εβδομάδας - μεταξύ διάσημων και μαχητών - αυτός είναι ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο παίκτης λοιπόν, θα είχε τη δυνατότητα να υποδείξει έναν μαχητή υποψήφιο προς αποχώρηση.

Παίκτρια καταγγέλλει δημόσια τον Rob - «Βάλαμε να φάμε και αερίστηκε! Πόση βρώμα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος;»

Με αφορμή τους δύο πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση, που προέρχονται από την ομάδα των μαχητών είδαμε την Χρύσα να παραδέχεται την Τρίτη 30/1 πως θα ήθελε να αποχωρήσει ο Rob James.

Η παίκτρια εξήγησε στην προσωπική της συνέντευξη, πως δεν τηρεί τους γενικούς κανόνες υγιεινής και μάλιστα αερίστηκε μπροστά στην ομάδα του την ώρα, που είχαν προετοιμάσει το γεύμα τους στην καλύβα.

Η Χρύσα με τη σειρά της τόνισε, πως οι συνθήκες προσωπικής υγιεινής προφανώς και είναι πολύ διαφορετικές για όλους σε σχέση με αυτές της κανονικής τους ζωής, ωστόσο παρατηρεί ο Rob να μην έχει γενικότερα την αίσθηση της καθαριότητας.

«Προσωπικά θα ήθελα να φύγει ο Rob με έχει κουράσει. Βάλαμε να φάμε και αερίστηκε. Είναι δυνατόν; Πόση βρώμα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος και πραγματικά δεν το λέω έτσι. Όλοι είμαστε άπλυτοι, έχουμε θάλασσα, το παλεύουμε. Είναι ο μόνος, που βρωμάει.

Τις κουβέρτες, που έχει στο κρεβάτι του δεν τις τινάζει και να τις διπλώσει ξανά, όπως κάνουμε όλοι. Όπως είναι πέφτει και κοιμάται στην άμμο, τα φύλα, στα χώματα...μόνο εγώ λείπω πάνω από την κουβέρτα. Αλήθεια δε μπορώ. Η υγιεινή εμένα με επηρεάζει πάρα πολύ», είπε η Χρύσα.

Και όμως βγήκαν στον τάκο! Ο 3ος και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ανατρεπτικό θα λέγαμε, πως ήταν το επεισόδιο, καθώς οι μαχητές παρά το πεσμένο τους ηθικό κατάφεραν να πάρουν την νίκη στον αγώνα ασυλίας με το αποτέλεσμα να κρίνεται στα τελευταία run. Έτσι λοιπόν, οι διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού και οδηγήθηκαν προς την κάλπη βγάζοντας έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Η καταμέτρηση λοιπόν, υπέδειξε τον Αλέξη Παππά ως τρίτο υποψήφιο μετά από 4 ψήφους που πήρε από την ομάδα του.

Στη συνέχεια, ο MVP παίκτης της εβδομάδας, Σάββας Γκέντσογλου έπρεπε με τη σειρά του να υποδείξει τον 4ο προτεινόμενο προς αποχώρηση. Οι επιλογές του ποδοσφαιριστή είχαν τον περιορισμό του να είναι άντρας και μαχητής. Έτσι λοιπόν, ο Γκέντσογλου - όπως σας τα είπαμε νωρίτερα από το Youweekly.gr - υπέδειξε τον Σταμάτη Ταλαδιανό.