MasterChef highlights 1/2: Εκτός ο Πάνος Ιωαννίδης - Ποιος κινδυνεύει με αποχώρηση;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 1/2: Εκτός ο Πάνος Ιωαννίδης - Ποιος κινδυνεύει με αποχώρηση;

Ένα απολαυστικό από όλες τις πλευρές επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 1/2 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Μεταξύ άλλων, είδαμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 1/2 highlights του MasterChef

Εκτός πλατό ο Πάνος Ιωαννίδης - Η ανακοίνωση Κοντιζά & Κουτσόπουλου για την κατάσταση της υγείας του

Με απώλειες ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της Πέμπτης 1/2 με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνουν στους επίδοξους σεφ, πως ο Πάνος Ιωαννίδης δε μπορούσε να παρευρεθεί στο γύρισμα.

Οι δύο εναπομείναντες κριτές θέλησαν αρχικά να κάνουν πλάκα σχετικά με το λόγο απουσίας του Ιωαννίδη με τους παίκτες να είναι εν αγωνία της απάντησής τους. Εν τέλει, αποκάλυψαν την αλήθεια καθώς ο Πάνος Ιωαννίδης απουσιάζει λόγω ασθένειας (δείτε εδώ ποια παίκτρια ονειρεύτηκε τον σεφ).

«Να πούμε και το εξής, είμαστε δύο σήμερα γιατί...», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Σε κάθε συμβούλιο θα λείπει ένας από εμάς. Λες να περάσει;», συνέχισε με χιούμορ ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Δεν περνάει, οπότε πες το κανονικό! Έλα», συνέχισε ο Κουτσόπουλος.

«Ο Πάνος είναι λίγο αδιάθετος σήμερα οπότε του είπαμε να καθίσει στο σπίτι, να παίξει με το παιδί και να επιστρέψει υγιής και πιο δυναμικός από ποτέ», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Βιβή & Γεωργία - «Ε άμα γκαστρωθεί και κάποια θα κάνω τη μαμή»

Την Τετάρτη 31/1 παρακολουθήσαμε την πρώτη ένταση ανάμεσα σε δύο παίκτριες της μπορντό ομάδας με τη Βιβή και τη Γεωργία να έρχονται σε αντιπαράθεση σχετικά με την απόδοση που είχαν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.

Με τη σειρά της η Βιβή ανέφερε την φράση ''Δεν κάνουμε ευρώ'' και στη συνέχεια η Γεωργία απάντησε στη συμπαίκτρια της με έντονο τρόπο, θυμίζοντας της τι είχε κάνει λάθος στο Masterchef 5. Εν τέλει, η Βιβή κατέληξε να ''σπάει'' και να κλαίει μπροστά στην κάμερα.

Την Πέμπτη 1/2 δόθηκε συνέχεια στο ζήτημα με τους κριτές να ζητάνε εξηγήσεις και από τα δύο κορίτσια. Η κάθε μία υποστήριξε τον εαυτό της με τη Γεωργία να πετάει ''καρφιά'' στη Βιβή και στο αντίθετο.

Ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Η Γεωργία ήταν η παίκτρια που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση έχοντας συγκεντρώσει 12 ψήφους από τους συμπαίκτες της.

«Το περίμενα από μέρες γιατί από την πρώτη μέρα που πήγαμε στο σπίτι είδα το κλίμα και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Δεν θεωρώ ότι τα κριτήρια ήταν μαγειρικά. Υπήρχαν και συμπαίκτες μου που άκουσαν χειρότερα σχόλια και δεν έχουν φέρει και πόντους. Έχει δημιουργηθεί μια παρέα και εγώ είμαι εκτός παρέας. Όταν διαβάζω θέλω την ησυχία μου. Δεν μπορώ να καθίσω μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα να συζητάω και να βλέπω ταινίες», είπε μεταξύ άλλων φανερά ενοχλημένη με τις ψήφους που δέχτηκε.