Survivor spoiler 4/2: Ξανά μανά στον τάκο! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σας πάει ο νους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 4/2: Ξανά μανά στον τάκο! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε 4/2 το βράδυ θα προβληθεί νέο επεισόδιο για το Survivor 2024 (δείτε εδώ το trailer)! Μαχητές και διάσημοι θα ξεχυθούν για μία ακόμη φορά στο στίβο μάχης με σκοπό να διεκδικήσουν την πρώτη νίκη στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Από χθες 3/2 σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με την ομάδα που θα πάρει τη νίκη (δείτε εδώ). Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως οι μαχητές μετά την ήττα τους θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού με την άβολη στιγμή της ψηφοφορίας να φέρνει εντάσεις ανάμεσά τους.

Να θυμίσουμε εδώ, πως πριν μπουν οι μπλε στην κάλπη, θα έχει προηγηθεί ο τσακωμός της ομάδας με τη Ζωή Ασουμανάκη, η οποία κατηγορείται ότι δεν έχει ηθική και προσπάθησε να τους εξαπατήσει.

Ο πρώτος υποψήφιος 4/2 προς αποχώρηση στο Survivor 2024

Το κλίμα λοιπόν θα είναι βαρύ ανάμεσα σε μαχητές και διάσημους με την νέα υποψηφιότητα να διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες. Οι πηγές μας από τον Άγιο Δομίνικο γνωρίζουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και έτσι εμείς από το Youweekly.gr σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ότι ο Rob James θα βγει για πολλοστή φορά στον τάκο. Ποια θα είναι άραγε η αντίδρασή του;

Survivor 4/2 - Spoiler - Υποψήφιος

Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι - Παίρνουν 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Οι παίκτες μπορεί να περνάνε τα πάνδεινα στον Άγιο Δομίνικο αλλά προφανέστατα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους... Οι συμφωνίες που έχει κάνει ο Ατζούν μαζί τους - τουλάχιστον με κάποιους από αυτούς - είναι "χρυσές" και το Youweekly.gr έχει αναλυτικό ρεπορτάζ!

Αλέξης Παππάς Κατερίνα Δαλάκα και Σάββας Γκέντσογλου οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στο Survivor 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται από στόμα σε στόμα, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς είναι αυτοί που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα στην ομάδα των επώνυμων. Οι εβδομαδιαίες απολαβές τους φτάνουν τα 10.000 ευρώ ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου που λαμβάνει 7.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Αλέξης Παππάς: Αντιπαθητικός και... πλούσιος - Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι στιγμής από το Survivor