Survivor 2024: Τα πάνω κάτω - Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας απόψε (5/2)

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: Τα πάνω κάτω - Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας απόψε (5/2)

Άλλος ένας αγώνας ολοκληρώθηκε στο Survivor 2024 και σε αυτόν, ευτυχώς για κάποιους, δεν χρειάστηκε να εφαρμοστεί ο νέος κανόνας που ανακοίνωσε νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός στους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι μαχητές ξεκίνησαν από την καλύβα με πολλή ένταση και νεύρο για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη και να πετύχουν το σχέδιο εξόντωσης της Ζωής Ασουμανάκη που τόσο επιθυμούσαν, ωστόσο και οι διάσημοι "διψούσαν" για άλλη μία νίκη, ώστε να τρίψουν στο πρόσωπο των αντιπάλων την ήττα τους και να τους αποστομώσουν για όσα τους έχουν προσάψει μέχρι τώρα.

Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε (5/2) τον αγώνα ασυλίας στο Survivor

Το προβάδισμα αρχικά, λοιπόν, είχαν οι μπλε και έτσι είχαν την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να φτάσουν τον στόχο τους, αλλά τελικά οι κόκκινοι ξεκίνησαν να τους παίρνουν τον ένα πόντο μετά τον άλλο στη συνέχεια και έφτασαν πρώτοι στο 10, αφήνοντας τους άλλους πίσω στους 6 πόντους. Έγινε η ανατροπή και τώρα η απόφαση για τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση θα είναι ακόμη πιο δύσκολη...

Ο Λαμάι πέταξε "βόμβα"

Ο Σωτήρης Λαμάι μετά την αποχώρηση του από το Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Fays Time σήμερα Δευτέρα 5/1. Μίλησε λοιπόν για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για τις δυο ομάδες του παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων, απάντησε στο βίντεο που πρόβαλλαν όπου η Ζωή Ασουμανάκη μίλησε για μια τριάδα η οποία τα βράδια φεύγει και πηγαίνει στο δάσος όπου οι κάμερες δεν τραβάνε...

«Η παρέα που φεύγει τα βράδια είναι φαντάζομαι οι κλασσικοί τρεις. Η αγαπημένη ”Αγία Τριάδα”, Δαλάκα, Παππάς, Ασημίνα και μάλλον και ο Σάββας. Δεν ξέρω πού πάνε, ακούγονται πολλά και σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτια. Είχε ειπωθεί γενικά στον Άγιο Δομίνικο αυτή η φήμη αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο, ότι ίσως κάποια παιδιά τρώνε ή έχουν κάποιες διασυνδέσεις με ”έξω”. Αυτό όμως ήταν ”στον αέρα” δεν υπήρχε κάτι σίγουρο. Η Ζωή ίσως το πέταξε για να ρίξει λάσπη στα παιδιά, είναι χειριστική και πάει όπου την συμφέρει, την άλλη βδομάδα θα είναι άλλου», αποκάλυψε ο Σωτήρης Λαμάι για το Survivor.

«Ο Φάνης δεν έχει άδικο. Είναι όμως λίγο "ναι μεν αλλά". Αυτό που κάνει, να ψηφίζει με βάση την παρέα δεν είναι σωστό. Θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι όσο περισσότερο γίνεται. Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που κινείται», ανέφερε αρχικά για τον Φάνη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες, με αφορμή το χθεσινό 4/2 επεισόδιο του Survivor.

Σχετικά με την αποχώρηση του από το παιχνίδι (δείτε βίντεο), είπε: «Κάθε άνθρωπος ξέρει τι θέλει να αποκομίσει από ένα ριάλιτι. Πιθανόν ήθελα να φύγω. Είχα στο μυαλό μου να φύγω. Αν θεωρώ ότι το περιβάλλον δεν μου προσφέρει κάτι πιθανόν να πρέπει να αλλάξεις περιβάλλον. Περίμενα πιο καθαρά παιδιά απέναντί μου. Όταν δίνουμε “όρκους” και βλέπω ότι αλλάζεις πρώτη εβδομάδα. Ένα από τα παιδιά αυτά ήταν και η Δώρα και Άιρα. Όταν τις προστατεύω και στην πρώτη ψηφοφορία με ψηφίζουν δεν είναι πολύ τίμιο».