Survivor spoiler (11/2): Αυτή η παίκτρια είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

Το όνομά της έχει ακουστεί ξανά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler (11/2): Αυτή η παίκτρια είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

Προκλήσεις και ανατροπές έχει το κάθε επεισόδιο του Survivor, με το αποψινό (11/2) που μόλις ξεκινάει να μην αποτελεί εξαίρεση. Πριν από λίγη ώρα το youweekly.gr σας έδωσε spoiler ότι η ομάδα των «Διασήμων» βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς χάνει το αγώνισμα ασυλίας από εκείνη των «Μαχητών». Αυτό σημαίνει ότι κάποιος παίκτης θα πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, και η πίεση είναι υψηλή για όλους.

Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί, ειδικά μετά την είσοδο των 4 νέων παικτών στο Survivor, οι «Κόκκινοι καλούνται να επιλέξουν ποιος θα αποχωρήσει. Και αν ακόμα δεν έχει προβληθεί το αγώνισμα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η απόφαση έχει ληφθεί και μία παίκτρια καλείται να παλέψει για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Μετά από διάφορες συζητήσεις και σκέψεις, οι «Διάσημοι» αποφασίζουν να βγάλουν στον τάκο για ακόμα μία φορά την εν λόγω παίκτρια, που στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να καυτηριάσει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Το κόλπο του Ατζούν Ιλιτζαλί για να διώχνει τους παίκτες που θέλει χωρίς την ψηφοφορία του κοινού

Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση στο Survivor

Είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Φάνη και της Κατερίνας, και πλέον βρίσκεται υποψήφια για αποχώρηση. Το πρώτο όνομα που δείχνει η κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του youweekly.gr είναι αυτό της Ζωής Ασουμανάκη. Δείτε το βιογραφικό της γοητευτικής παίκτριας:

Ζωή Ασουμανάκη

Κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης και τους τελευταίους πέντε μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα. Το 2021 φόρεσε το στέμμα της «Μις Κρήτη», και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς 2022». Πρόσφατα εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ. Ταυτόχρονα με το modelling σπουδάζει διαιτολογία. Θεωρεί τις σπουδές σημαντικό εφόδιο και έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, ανοίγοντας το δικό της γραφείο. Στο Survivor δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός γιατί έχει εκπαιδευτεί από τα καλλιστεία!