Survivor 2024: Αυτοί οι νέοι παίκτες έφεραν τη νίκη στον αποψινό (11/2) αγώνα ασυλίας

Επιτέλους τρώνε!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτοί οι νέοι παίκτες έφεραν τη νίκη στον αποψινό (11/2) αγώνα ασυλίας

Αποφασιστική ήταν η συμβολή των νέων παικτών στο αποψινό (11/2) επεισόδιο του Survivor. Τζέιμς Καφετζής, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Έλενα Αμανατίδου και Θοδωρής Τουρκογεώργος για να αλλάξουν τα δεδομένα και τους συσχετισμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους δύο πρώτους να ενισχύουν τους «Μπλε» και τους δύο τελευταίους να μπαίνουν στους «Κόκκινους».

Και οι τέσσερις έφεραν μία ανάσα στις ομάδες τους, καθώς ήταν ξεκούραστοι και... φαγωμένοι (δείτε εδώ την καζούρα που έκανε ο Αλέξης Παππάς στον Τζέιμς για τα κιλά), σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όπως έλεγαν και οι υπόλοιποι Survivor πριν απ' το παιχνίδι, έχουν κλείσει έναν μήνα εκεί, και ειδικά οι «Μπλε» έχουν χάσει πολλά έπαθλα φαγητού -κι ας υπερτερούν αριθμητικά.

Η ψυχολογία τους βρίσκεται στα τάρταρα, μετά από μία εβδομάδα γεμάτη ήττες και την αποχώρηση του Rob James Seymour. To Survivor άλλωστε είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας, γι' αυτό και οι «Διάσημοι» μπήκαν με πλεονέκτημα. Συν ότι μπήκαν δυναμικά και στο παιχνίδι.

Ένας δυνατός αγώνας ακολούθησε για την πρώτη ασυλία, με τις δύο ομάδες να ρίχνονται με πάθος στη διεκδίκηση. Οι πάγκοι είναι δυνατοί, τα ματσαρίσματα ανατρεπτικά και το σκορ κορυφώθηκε στο... flag race!

Οι δύο νέοι παίκτες έφεραν τη νίκη στους Μαχητές

Το νικηφόρο σερί για τους «Κόκκινους» έλαβε τέλος. Οι «Μαχητές» μπήκαν πεινασμένοι για τη νίκη και σαφώς κερδισμένοι από την προσθήκη των νέων παικτών, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να αποτελεί άλλωστε μία γνώριμη δύναμη στους στίβους μάχης και να αποδεικνύει πως άξιζε το hype που είχε δημιουργηθεί πριν από την είσοδό της.

Έτσι λοιπόν οι πληροφορίες του youweekly.gr, επιβεβαιώθηκαν με τους «Μαχητές» να κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι «Διάσημοι» καλούνται να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη που θα αγωνιστεί για την παραμονή του στο Survivor...