Survivor spoiler 13/2: Κινδυνεύουν με αποχώρηση Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 13/2: Κινδυνεύουν με αποχώρηση Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Συναγερμός έχει σημάνει τόσο για την Κατερίνα Δαλάκα όσο και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor. Μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζής και της Σταυρούλας Χρυσαειδή έχουν ανατραπεί πολλά πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, οι Μπλε από εκεί που έχασαν συνέχεια, αυτή την εβδομάδα έχουν κερδίσει 2 από τις 3 ασυλίες του παιχνιδιού.

Ο Τζέιμς μάλιστα τις έχει... ξεμπροστιάσει μπροστά σε όλους, λέγοντας μεταξύ άλλων πως επιλέγουν συνεχώς αδύναμες αγωνιστικά παίκτριες από τις ίδιες, με σκοπό να κερδίζουν και να βγαίνουν MVP ώστε να "δείχνονται" και να βγάζουν στον τάκο αντίπαλους παίκτες.

Γιατί κινδυνεύουν με αποχώρηση από το Survivor Δαλάκα - Χατζηανδρέου

Με την είσοδο των δυο παλιών παικτών όμως Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν κινδυνεύουν μόνο να χάνουν τον MVP τίτλο, αλλά κινδυνεύουν και με αποχώρηση...

Αυτή την εβδομάδα έχοντας χάσει και τις δυο ασυλίες, έχουν βγάλει υποψήφιες την Ζωή Ασουμανάκη (στην πρώτη ψηφοφορία), την Όλγα Πηλιάκη (στην δεύτερη ψηφοφορία), ενώ σήμερα που θα χάσουν επίσης - σύμφωνα με τις πληροφορίες μας - και την τρίτη ασυλία, θα βγάλουν υποψήφια την Μαρία Αντωνά.

Ποιο είναι το πρόβλημα τώρα; Το πρόβλημα είναι πως αν βγει MVP κάποιος παίκτης από την Μπλε ομάδα και όχι την δική τους, ο 4ος παίκτης που θα βγει στον τάκο θα είναι πάλι γυναίκα, οπότε ή η Κατερίνα Δαλάκα ή η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με αποτέλεσμα να πρέπει να αγωνιστούν ώστε να διατηρήσουν τη θέση τους στο Survivor.

Δείτε επίσης: Τέλος το Survivor όπως το γνωρίζαμε - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα "παγώσει" Κόκκινους και Μπλε

Survivor spoiler 13/2 Κατερίνα Δαλάκα Ασημίνα Χατζηανδρέου

Τι θα δούμε απόψε 13/2 στο Survivor

Η αποκαθήλωση της δυνατής - μέχρι στιγμής - Κόκκινης ομάδας ξεκίνησε με το που πάτησαν το πόδι τους στο Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Τζέιμς Καφετζής. Οι συγκεκριμένοι δυο παλιοί παίκτες φαίνεται πως είναι μια αρκετά θετική προσθήκη στην ομάδα των Μαχητών που από την Κυριακή που μας πέρασε είναι άχαστη.

Η Σταυρούλα έχει προκαλέσει ταραχή στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι κάτι που φαίνεται, και ο Τζέιμς συναγωνίζεται τον Αλέξη Παππά στο... ανακάτεμα! Μετά από δυο σερί ήττες οι Κόκκινοι δεν θα πάνε με πολύ ψυχολογία απόψε στο παιχνίδι της τρίτης και τελευταίας ασυλίας της εβδομάδας. Είναι δεδομένο αυτό.

Δείτε επίσης: Survivor: Η αλήθεια που κρύβει η παραγωγή - Τι έχει συμβεί με τον Βουγιουκαλάκη και "εξαφανίστηκε" από το παιχνίδι