Τέλος το Survivor όπως το γνωρίζαμε - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα "παγώσει" Κόκκινους και Μπλε

Αυτό δεν το περίμεναν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος το Survivor όπως το γνωρίζαμε - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα

Με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor, πολλοί τηλεθεατές σχολίασαν στα social media πως το παιχνίδι έγινε και πάλι ενδιαφέρον, αφού εκτός του ότι γίνονται δυνατά ματσαρίσματα, όπως είδαμε χθες 11/2 ο Τζέιμς δεν σταματά να "δικάζει" τους αντιπάλους του.

Η απόφαση λοιπόν της Acun Mydea να βάλει στο παιχνίδι δυο τόσο δυνατούς (αγωνιστικά αλλά και στο κοινό) παίκτες ήταν πολύ σωστή, ειδικά για την πορεία του ριάλιτι επιβίωσης, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είχαν πέσει πολύ.

Τι αλλάζει το επόμενο διάστημα στο Survivor

Σε λίγο καιρό όμως από τώρα οι παίκτες θα πάθουν σοκ με την ανακοίνωση που πρόκειται να κάνει ο Γιώργος Λιανός, την οποία θα του μεταφέρει η παραγωγή!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το Survivor αλλάζει όπως το γνωρίζαμε αυτές τις εβδομάδες. Πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψει η ψηφοφορία των τηλεθεατών. Οι λόγοι είναι πολλοί, ωστόσο, αυτό που θέλουν να καταφέρουν είναι να παραμείνει ο Τζέιμς Καφετζής στο παιχνίδι όσο πιο πολύ γίνεται.

Και πολύ καλά μάλιστα κάνουν, αφού ήδη ο Τζέιμς ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης μετά την είσοδο του - δείτε εδώ.

Κάποιους όμως η απόφαση αυτή θα τους δυσαρεστήσει και θα τους σοκάρει, καθώς εξαιτίας του ότι δεν ψηφίζει το κοινό, έχουν δείξει και άσχημες συμπεριφορές απέναντι σε συμπαίκτες και αντιπάλους, που το κοινό έχει προφανώς σχολιάσει πολύ αρνητικά και οι αποχωρήσει θα... ανατραπούν!

Survivor ΣΚΑΙ

Τι θα δούμε απόψε 12/2 στο Survivor

Οι ισορροπίες πλέον άλλαξαν, πράγμα ολοφάνερο, αφού την πρώτη νίκη της εβδομάδας στις ασυλίες την κέρδισαν οι Μαχητές με τους δυο νέους αλλά ταυτόχρονα παλιούς παίκτες να παίρνουν τον τελευταίο πόντο στο flag race! Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τους Κόκκινους η Ζωή Ασουμανάκη, όπως πολύ σωστά είχαν προβλέψει οι Μπλε την προηγούμενη εβδομάδα και τα προβλήματα τώρα ξεκινούν στους Διάσημους...

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Δεν πρόλαβε να μπει και αποχωρεί εκτάκτως

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε να δημιουργούνται κλίκες στους Κόκκινους που θα ταράξουν σίγουρα τα μέχρι στιγμής ήρεμα νερά στην καλύβα τους. Από την άλλη οι Μπλε φαίνονται άκρως ανανεωμένοι με τον Τζέιμς να έχει όρεξη για... παιχνιδάκια! Απόψε ο νέος Μαχητής θα στήσει στον τοίχο την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου - τις δυο πιο δυνατές παίκτριες των Κόκκινων - αναφέροντας πως τόσο καιρό ήταν χαλαρές επειδή δεν είχαν ανταγωνισμό ενώ τώρα με την εμφάνιση της Σταυρούλας φοβούνται!

Ποια ομάδα θα πάρει την δεύτερη ασυλία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOILER) και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση (ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOILER!); Απόψε το επεισόδιο θα είναι επεισόδιο φωτιά!