My Style Rocks (13/2): Αποχώρησε χωρίς να το περιμένει κανείς - Η απρόσμενη ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Μεγάλη ανατροπή!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks (13/2): Αποχώρησε χωρίς να το περιμένει κανείς - Η απρόσμενη ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Με ανατροπές ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα στο My Style Rocks, μετά και την χθεσινή αποχώρηση της πρώτης παίκτριας (δείτε εδώ ποια ήταν). Πριν αρχίσει λοιπόν το διαγωνιστικό μέρος το μεσημέρι της Τρίτης 13/2, η Κατερίνα Καταβάτου έκανε μία απρόσμενη ανακοίνωση στις παίκτριες.

Η απρόσμενη αποχώρηση από το My Style Rocks

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε ότι τα δυο κορίτσια που βρέθηκαν χθες, στις τελευταίες θέσεις, η Ελισσάβετ και η Φωτεινή, οι οποίες δεν αποχώρησαν, θα μονομαχήσουν σήμερα για την παραμονή τους στο ριάλιτι μόδας. Οι παίκτριες παρουσίασαν τα looks τους στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και στους τρεις κριτές. Η Φωτεινή ήταν εκείνη που τα πήγε καλύτερα και έτσι η Ελισσάβετ αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το βιογραφικό της

Ελισσάβετ Παπακανέλλου

Ηλικία: 24 ετών

Επάγγελμα: Νηπιαγωγός

Ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου στα social media και με το ψηφιακό μάρκετινγκ. Από μικρή της άρεσε ο κόσμος της μόδας και θέλει να ασχοληθεί με το styling. Ακολουθεί τις τάσεις και προσαρμόζει το στυλ της δίνοντας ζωή σε vintage ρούχα τα οποία συνδυάζει με σύγχρονα. Επενδύει σε απλά κομμάτια και ψωνίζει fast fashion ρούχα τα οποία συνδυάζει με ρούχα της γιαγιάς και της μητέρας της, αυτό είναι και μία πρόταση που θέλει να κάνει μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Την ενδιαφέρει να ακούσει διαφορετικές απόψεις στο διαγωνισμό και δε θα διστάσει να υπερασπιστεί την εμφάνισή της.

MY STYLE ROCKS ΕΛΙΣΑΒΕΤ