Survivor: «Δεν την χωνεύω καθόλου!» - "Σφαγή" στο twitter για Δαλάκα και Χρυσαειδή

Διχασμένο το κοινό! Εσείς ποια προτιμάτε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: «Δεν την χωνεύω καθόλου!» -

Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν στο χθεσινοβραδινό 13/2 επεισόδιο του Survivor με τον Τζέιμς Καφετζής να έχει καταφέρει να διαταράξει τις ισορροπίες της κόκκινης ομάδας από την αρχή της έλευσης του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ροδίτης παίκτης χρησιμοποιεί το όνομα της Σταυρούλα Χρυσαειδή για να πικάρει τους κόκκινους και πιο ειδικά την Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και ειδικά τις αντιπάλους της.

Η Χρυσαειδή ωστόσο αποτελεί μια ισχυρή αντίπαλο με τους στόχους να της ανήκουν. Όσο λοιπόν η Κατερίνα Δαλάκα επιμένει ότι δεν τρομοκρατείται από καμία Χρυσαειδή, οι χρήστες του twitter οργιάζουν σχετικά με τα δύο πολύ μαχητικά κορίτσια.

Δείτε εδώ: Survivor spoiler 14/2: Φεύγει απόψε η υποψήφια, Κατερίνα Δαλάκα;

Τα σχόλια στο twitter για την Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η απάντηση της Δαλάκα για την αγωνιστικότητα της Σταυρούλας

«Ο James ήρθε, όπως πάντα διαβασμένος, με σκοπό να βάλει φιτιλιές, να επηρεάσει την ψυχολογία μας, δεν με πειράζει καθόλου ο James. Έκανε σχόλιο ότι κάναμε πάρτι τόσο καιρό, εγώ και η Ασημίνα, δηλαδή ότι ματσάραμε παίκτριες πιο αδύναμες. Στην ουσία αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες της ομάδας που βρίσκεται, κανένας όμως δεν το σχολίασε. Θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία μας και δεν θα τα καταφέρει», είπε η Κατερίνα Δαλάκα

Από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου τόνισε πως υποβιβάζει τα κορίτσια της αντίπαλης ομάδας το γεγονός ότι αποθεώνουν την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Αυτό υποβιβάζει τα υπόλοιπα κορίτσια της Μπλε ομάδας. Η Δώρα, η οποία έβγαινε μπροστά κι έπαιρνε στην πλάτη της όλη την ομάδα, όταν εγώ και η Δαλάκα κάναμε το πάρτι, τη φιέστα". Ήμουν η μόνη που βγήκα και το είπα και χαίρομαι, γιατί έχω μάθει να στηρίζω και να είμαι αντικειμενική.

Αυτό το πράγμα στο χθεσινό συμβούλιο είναι ότι βγήκαν και αποθέωσαν μια παίκτρια που έχει μόλις 3 μέρες εδώ και τις υπόλοιπες που έχουν φέρει νίκες στην ομάδα και παίζουν στα ίσα, γιατί εγώ με τη Δώρα παίζω στα ίσα και τη θεωρώ πολύ δυνατή παίκτρια κι η Ιωάννα είναι μια πολύ γρήγορη παίκτρια. Μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον στόχο μερικές φορές, αλλά είναι μια γρήγορη παίκτρια. Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια και αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;», είπε η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα.