Survivor 2024 – «Λύγισαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού: Ταιριάζει γάντι με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Συγκινημένες Ασημίνα και Δώρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – «Λύγισαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού: Ταιριάζει γάντι με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor, που σήμερα καλούνται να δώσουν το τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, λίγο πριν την αποχώρηση. Σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου, κάτι που γιορτάζουν και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μία ανακοίνωση που έφερε συγκίνηση σε Διάσημους και Μαχητές.

Ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση στον στίβο μάχης και έκανε τα αποκαλυπτήρια, λέγοντας πως κάθε μέλος της ομάδας που θα κερδίσει στο σημερινό έπαθλο, πέρα απ' το φαγητό που προβλέπεται κάθε εβδομάδα τέτοια μέρα, θα κερδίσει και το δικαίωμα να ακούσει λόγια αγάπης -μέρα που είναι.

Σύζυγοι, σύντροφοι και στενά μέλη της οικογένειας τους έχουν στείλει μήνυμα στον καθέναν, δίνοντας έτσι ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για την φετινή χρονιά.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 14/2: 100% επιβεβαιωμένο! Αυτή η παίκτρια των Κόκκινων φεύγει απόψε!

Και να μην ήθελαν να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς δίνει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα στο σημερινό αγώνισμα καθώς μετά από σχεδόν 2 μήνες θα ακούσουν για πρώτη φορά ηχητικά μηνύματα, ενώ τους έχουν στείλει και ένα προσωπικό αντικείμενο. Στο άκουσμα της είδησης, πέρα απ' τα πειράγματα σε ελεύθερους, ήταν και ορισμένοι που λύγισαν.

Οι παίκτες του Survivor που λύγισαν με τα λόγια του Γιώργου Λιανού

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε ήδη δακρύσει για τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη, λέγοντας πως η εν λόγω έκπληξη σημαίνει πολλά για εκείνη και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Τον λόγο αμέσως μετά πήρε εμφανώς συγκινημένη και η Δώρα Νικολή, μιλώντας για τον δικό της σύζυγο.

«Ο Τάσος είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, και το ξέρει, αν και καμιά φορά “διαφεύγει”. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και ακόμα περνάμε. Νιώθω και ξέρω ότι με ακούει, είμαι πολύ περήφανη που κρατάει το σπίτι με δύο παιδιά και έναν μισθό», είπε η Δώρα. Ο Σάββας Γκέντσογλου από την πλευρά του είπε ότι είναι ελεύθερος, και ελπίζει να πάρει ένα δώρο από τον γιο του, Βασίλη.

Δείτε το βίντεο: