Survivor - αποκάλυψη: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Miss International Greece, Ζωή Ασουμανάκη

Not bad

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor - αποκάλυψη: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Miss International Greece, Ζωή Ασουμανάκη

Η 6η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14/2 με την καθιερωμένη αποχώρηση ενός παίκτη. Αυτή την φορά η ομάδα των Κόκκινων αποχαιρέτισε την Ζωή Ασουμανάκη, μια παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι πριν από τρεις εβδομάδες και κατάφερε να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την συμπεριφορά της.

Η Ζωή Ασουμανάκη, που κατέχει τον τίτλο «Miss International Greece 2023», ειδικά την τελευταία εβδομάδα σχολιάστηκε έντονα με την αντιπαλότητά της ως προς τους Μαχητές αλλά στο τέλος, έφυγε με ψηλά το κεφάλι, ζητώντας μάλιστα δημόσιο συγγνώμη σε όποιον στεναχώρησε κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Ζωή Ασουμανάκη: Με ψηλά το κεφάλι και κάποιες χιλιάδες ευρώ αποχώρησε από το Survivor

Η Ζωή Ασουμανάκη φεύγοντας από το εξωτικό νησί πήρε μαζί της σίγουρα πολλές αναμνήσεις αλλά και κάποιες χιλιάδες ευρώ, αφού το συμβόλαιο που είχε κάνει με τον Τούρκο Παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψιν πως η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, κάθε εβδομάδα έπαιρνε 1.000 ευρώ, το τελικό ποσό που συγκέντρωσε φτάνει τις 3.000 ευρώ αφού παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο μόλις 3 εβδομάδες! Δεν το λες κι άσχημο...

Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι

Οι παίκτες μπορεί να περνάνε τα πάνδεινα στον Άγιο Δομίνικο αλλά προφανέστατα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους... Οι συμφωνίες που έχει κάνει ο Ατζούν μαζί τους - τουλάχιστον με κάποιους από αυτούς - είναι "χρυσές" και το Youweekly.gr έχει αναλυτικό ρεπορτάζ!

Αλέξης Παππάς Κατερίνα Δαλάκα και Σάββας Γκέντσογλου οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στο Survivor 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται από στόμα σε στόμα, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς είναι αυτοί που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα στην ομάδα των επώνυμων. Οι εβδομαδιαίες απολαβές τους φτάνουν τα 10.000 ευρώ ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου που λαμβάνει 7.000 ευρώ.