Άγγελος Γεωργουδάκης – Εξαπολύει νέα «πυρά» στον Τάκη Καραγκούνια: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλα αυτά τα ψεύδη»

«Είχα πάει να δω τον άντρα της πρώην γυναίκας του και κράτησα την μπαντάνα με την μικρή του...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άγγελος Γεωργουδάκης – Εξαπολύει νέα «πυρά» στον Τάκη Καραγκούνια: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλα αυτά τα ψεύδη»

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης επισκέφτηκε το πλατό της εκπομπής «Γεια σου», και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Τάκη Καραγκούνια. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor έχουν εξαπολύσει κατηγορίες και «πυρά» ο ένας για τον άλλον, με τον φετινό συμμετέχοντα να απαιτεί εκ νέου μία συγγνώμη, ώστε να υπάρξουν γέφυρες επικοινωνίας

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ότι είχα να πω, το είπα στην εκπομπή της Φαίης και χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να πω πέντε πράγματα όπως είχαν. Από εκεί και πέρα, αν δεν έχω να πω κάτι καλό για έναν άνθρωπο, δεν μιλάω καθόλου. Είχε πει για μένα μερικά πράγματα που δεν ισχύουν. Θα μπορούσα να δώσω κι άλλη έκταση, αλλά επειδή έχω δικαιωθεί από τον κόσμο ήδη, και νιώθω αποζημιωμένος. Ο κόσμος με γνωρίζει και έχει καταλάβει», είπε αρχικά ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Δείτε επίσης: Τάκης Καραγκούνιας: «Είναι μπαρούφες! Βλέπει πολλά έργα και τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του» - "Άδειασε" δημόσια τον Άγγελο Γεωργουδάκη

Και συμπλήρωσε: «Είμαι αυθόρμητος και αν τον συναντήσω στο Αίγιο, θα κάνω ότι λέει η ψυχή μου εκείνη τη στιγμή. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είπα πως είναι μέντορας μου στην ουσία, αλλά έκανε την ερώτηση ο Λιανός, κι εγώ πάνω στην ένταση είπα “ναι” για να μην προσβάλλω τον άνθρωπο, γιατί όντως τον είχα συγχωρήσει μετά τα μηνύματα που μου έστειλε. Μάθατε ότι έγινε πόλεμος στο παρασκήνιο».

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης για την επίσκεψη στο σπίτι του Τάκη

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης μίλησε επίσης και για την ανάρτηση που είχε κάνει με την κόρη του Τάκη Καραγκούνια: «Έγινε μια ψευδής ανάρτηση ότι ήμουν στο σπίτι του. Ήταν το σπίτι της πρώην γυναίκας του Τάκη και του άντρα της. Και είχα πάει να δω τον άντρα της πρώην γυναίκας του Τάκη και κράτησα τη μπαντάνα με την μικρή του και βγάλανε μια φωτογραφία. Και από εκεί βγήκα ένοχος ότι λέω ψέματα».

Κλείνοντας ξεκαθάρισε ότι για να υπάρξει συμφιλίωση, θα πρέπει να προηγηθεί μία συγγνώμη από την πλευρά του Τάκη: «Υπάρχει η καλή θέληση, εφόσον βγει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη και έμπρακτα για όλα αυτά τα ψεύδη και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε, να βρεθεί μια γέφυρα…».