Survivor 2024: Πήραν προβάδισμα και κέρδισαν την πρώτη ασυλία (25/2) - Καζούρα από τον Αλέξη στον Τζέιμς

Άρχισαν πάλι οι μπελάδες για μία από τις δύο ομάδες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Πήραν προβάδισμα και κέρδισαν την πρώτη ασυλία (25/2) - Καζούρα από τον Αλέξη στον Τζέιμς

Με την είσοδο τεσσάρων νέων παικτών πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν και πάλι στον στίβο μάχης, με τους πρώτους να είναι εμφανώς «λαβωμένοι» μετά τον τραυματισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου, την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου και το γενικότερο βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Τρεις από τους τέσσερις νέους Survivors ενίσχυσαν τους Κόκκινους: Αναστασία Τσέρου, Νίκος Ρικουνάκης και Ευγενία Μπόρλα είχαν προσωπική ασυλία απόψε, πάντως έβαλαν τα δυνατά τους για να φέρουν τη νίκη και μία πολυπόθητη ανάσα στους «Διάσημους». Να σημειωθεί ωστόσο ότι και οι τρεις τους έφεραν συνολικά έναν πόντο στο τέλος.

Οι «Μαχητές» έχουν ένα σημαντικό νικηφόρο σερί, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν μόνο έναν υποψήφιο για αποχώρηση, τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Έτσι ξεκίνησε και ο αποψινός αγώνας ασυλίας, με τους Μπλε να προηγούνται με double score 6-3 κάποια στιγμή. Οι «Διάσημοι» έκαναν την υπέρβαση, και κατάφεραν να κλείσουν την ψαλίδα λίγο αργότερα.

Δύσκολες στιγμές για την ομάδα που ηττήθηκε στο Survivor

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν για ακόμα μία φορά, με την ασυλία να πηγαίνει στην Μπλε ομάδα, επιβεβαιώνοντας το spoiler του youweekly.gr. Πριν από λίγες ώρες σας είχαμε μεταφέρει ότι θα πάνε για ακόμα μία φορά στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν ξανά έναν παίκτη τους για αποχώρηση. Από ψυχολογική άποψη σίγουρα χρειάζονται ένα δυνατό boost.

Ο Αλέξης Παππάς είχε πάντως την όρεξη να κάνει πλάκα, λέγοντας ότι το «κακό» τους έχει βρει από μία συγκεκριμένη μέρα: «Σήμερα η μέρα ήταν δύσκολη, και η Κατερίνα χτύπησε, μας κυνηγάει το κακό και ζήτησα με τη νίκη μου να μας ξεματιάσουν λίγο. Δεν ξέρω ποιος είναι, τα προβλήματα άρχισαν πριν από τρεις εβδομάδες, και δεν σταματάνε. Πόσο καιρό έχεις εδώ, Τζέιμς;»