Survivor 26/2: Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση - Στον τάκο μαζί με την Αμανατίδου

Δίκαιο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/2: Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση - Στον τάκο μαζί με την Αμανατίδου

Για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έπαιξαν σήμερα, Δευτέρα 26/2 στο Survivor μαχητές και διάσημοι. Όπως σας μεταφέραμε και νωρίτερα, η ομάδα των μαχητών κέρδισε για δεύτερη σερί φορά, επομένως οι διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν από έναν συμπαίκτη τους.

Ο δεύτερος υποψήφιος 26/2 προς αποχώρηση στο Survivor

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, που βγήκε από την κάλπη είχε κόκκινο χρώμα και γυναικείο όνομα. Όπως πολύ σωστά σας τα είχαμε πει από το Youweekly.gr υποψήφια μαζί με την Έλενα Αμανατίδου θα είναι και η Μαρία Αντωνά.

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί τις επόμενες μέρες

Την Κυριακή 25/2 είδαμε στο Survivor Μαχητές και Διάσημους να ενισχύονται με 4 προσθήκες, οι οποίες ωστόσο δεν άλλαξαν τις ισορροπίες, αφού οι μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν και οι κόκκινοι να δώσουν τον πρώτο παίκτη τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι ενεργοποίησαν το γυναικείο κομμάτι και στον τάκο βγήκε - όπως αναφέραμε και παραπάνω - η Έλενα Αμανατίδου, την οποία έκριναν ως πιο αδύναμη αγωνιστικά. Σήμερα βγήκε και η Μαρία Αντώνα, η οποία αποτελεί το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας και εννοείται πως υπάρχει βάση πίσω από αυτό και έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο.....

Σύμφωνα με πληροφορίες...διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr