Survivor 27/2: Νικητές σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης - Η ομάδα που κέρδισε την τρίτη ασυλία

Και όμως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 27/2: Νικητές σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης - Η ομάδα που κέρδισε την τρίτη ασυλία

Αποφασισμένοι μπήκαν και σήμερα, Τρίτη 27/2 οι παίκτες του Survivor στον στίβο μάχης, που είχε διαμορφωθεί για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Να θυμίσουμε εδώ, πως μέχρι στιγμής οι μαχητές έχουν φανεί άχαστοι καθώς από την Κυριακή 25/2 έχουν κερδίσει όλες τις ασυλίες.

Οι διάσημοι αντίθετα μπήκαν σήμερα στον αγώνα με πεσμένο ηθικό μιας και είναι ήδη στον τάκο δύο γυναίκες από την ομάδα τους, επομένως δεν τους ''παίρνει'' για κανέναν λόγο να χάσουν και τη σημερινή ασυλία!

Δείτε επίσης: Survivor 27/2: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με το εξόγκωμα της Δώρας - Η έκτακτη παρέμβαση του γιατρού και η απόφασή του

Η ομάδα που κέρδισε απόψε 27/2 στο Survivor

Πάμε λοιπόν στο αποτέλεσμα, το οποίο σας είχαμε μεταφέρει από νωρίς εδώ στο Youweekly.gr. Η τρίτη λοιπόν ασυλία της εβδομάδας κρίθηκε στο παρά πέντε για διάσημους και μαχητές, ωστόσο για μία ακόμη φορά οι μπλε ήταν καλύτεροι!

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς για τους Κόκκινους και αφού ούτε σήμερα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη θα πρέπει να ψηφίσουν αναγκαστικά τη μόνη γυναίκα, που έχει απομείνει στην ομάδα τους και αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Δαλάκα.

Κατερίνα Δαλάκα, Έλενα Αμανατίδου και Μαρία Αντωνά λοιπόν θα είναι οι υποψήφιες της εβδομάδας με τον MVP φυσικά από την ομάδα των μπλε...