Survivor 28/2: Νέο ατύχημα για τη Δώρα μετά το καρούμπαλο στο μέτωπο - Προσγειώθηκε με το κεφάλι στην άμμο

Δείτε την αντίδρασή της μετά την πτώση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 28/2: Νέο ατύχημα για τη Δώρα μετά το καρούμπαλο στο μέτωπο - Προσγειώθηκε με το κεφάλι στην άμμο

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε η εικόνα της Δώρας Νικολή την Τρίτη 27/2 την ώρα, που η παίκτρια του Survivor αγωνιζόταν και από μια μετωπική σύγκρουση δημιουργήθηκε τεράστιο καρούμπαλο στο μέτωπό της (δείτε εδώ την σοκαριστική της εικόνα).

Η μαχητική παίκτρια το διαχειρίστηκε με μεγάλη ψυχραιμία και μάλιστα συνέχισε να αγωνίζεται, αφού την εξέτασε ο γιατρός της παραγωγής. Στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης 28/2 θα περίμενε να δει κανείς τη Δώρα να τρέχει με μεγαλύτερη ασφάλεια μετά το ατύχημά της.

Δείτε εδώ: Survivor spoiler 28/2: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Το νέο ατύχημα της Δώρας στον στίβο μάχης του Survivor

Κάθε άλλο έκανε η Δώρα, καθώς για μια ακόμη φορά έβγαλε την απίστευτη μαχητικότητα της στο run ενάντια της Κατερίνας Δαλάκα. Στην προσπάθειά της μάλιστα να την κερδίσει είχε ξανά μια πτώση με το κεφάλι, η οποία για καλή της τύχη δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα.

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Μετά τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας και προς το τέλος του επεισοδίου οι 4 κοπέλες - Έλενα Αμανατίδου, Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Χρύσα Χατζηγεωργίου - θα βρεθούν ξανά στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο Survivor.

Ο αγώνας λοιπόν θα είναι ανάμεσα σε Χρύσα και Άννα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας η Αμανατίδου είναι εκείνη που θα χάσει όλες τις ζωές της και τελικά θα αποχωρήσει από το Survivor.

Έλενα Αμανατίδου

H Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή με τον στίβο. Έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ.

Θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητα της στους στίβους μάχης. Της αρέσει πολύ η μόδα, έτσι πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με γυναικεία ρούχα. Ασχολείται πολύ με τα social media, δίνοντας συμβουλές για γυμναστική, μόδα και ομορφιά στους followers της.... Η πιο ακραία απόφαση που έχει πάρει στη ζωή της είναι η άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο! Έρχεται για να δοκιμάσει τα όρια της, να τα ξεπεράσει και στο τέλος να κατακτήσει το έπαθλο.