Survivor - Χρύσα Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο σύντροφός της! Οι φωτογραφίες και τα φιλιά

Πάντως συμπαίκτες και αντίπαλοι λένε πως έχει έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - Χρύσα Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο σύντροφός της! Οι φωτογραφίες και τα φιλιά

Ένα νέο ειδύλλιο λένε οι παίκτες του Survivor πως έχει ξεκινήσει στον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα, η Χρύσα Χατζηγεωργίου έχει έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Ρικουνάκη και συμπαίκτες όπως και αντίπαλοι πετάνε πολλές σπόντες, ενώ τους "τσιγκλάνε" συνεχώς.

Ενώ όλα έδειχναν πως κάτι υπήρχε ανάμεσα σε εκείνη και τον Φάνη Μπολέτση (δείτε εδώ), όταν ο Αλέξης Παππάς χθες 4/3 ρώτησε τον Νίκο που χάθηκε όλο το βράδυ και εάν ήταν με την παίκτρια των μπλε (δείτε εδώ τι του απάντησε), τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν με την ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στον παίκτη των κόκκινων, με τους συμπαίκτες του να τον πειράζουν και ειδικά ο Τζέιμς (δείτε το βίντεο εδώ).

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου ωστόσο στην έξω της ζωή δεν είναι μόνη. Αντιθέτως είναι σε σχέση και όπως ειπώθηκε πρόσφατα, συγκεκριμένα έχει 6 χρόνια σχέση.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Χρύσας Χατζηγεωργίου από το Survivor

Όπως έχουμε δει μέσα από το προφίλ της Χρύσας στο Instagram, της αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μάλιστα, λίγο πριν μπει στο Survivor ταξίδεψε στην Ρώμη μαζί με τον σύντροφό της και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκαν και τα μαγαζιά από τα οποία ψώνισαν. Gucci και Dior είναι σίγουρα από τους αγαπημένους της οίκους, αφού έπαιρνε δυο - δυο τις τσάντες.

«Μπορεί να είμαι η μικρότερη στην ηλικία αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να με χειραγωγήσει. Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο παιχνίδι και να φύγουν πρώτα όλοι οι άλλοι» έχει πει η ίδια στο εισαγωγικό trailer του Survivor και όπως φαίνεται έλεγε αλήθειες... αφού κατάφερε να κερδίσει μέχρι και την Δαλάκα.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου του Survivor σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ρώμη

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα gucci δώρα από τον σύντροφό της