Survivor highlights 5/3: Το φιλί του Νίκου στην δεσμευμένη Χρύσα - Ποιος κινδυνεύει να φύγει από το παιχνίδι;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 5/3: Το φιλί του Νίκου στην δεσμευμένη Χρύσα - Ποιος κινδυνεύει να φύγει από το παιχνίδι;

Στο χθεσινό 5/3 επεισόδιο του Survivor έγινε μια ερωτική εξομολόγηση, ενώ από την άλλη ένας καβγάς "διέλυσε" τους παίκτες της Μπλε Ομάδας. Ποιος βγήκε τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Αναλυτικά τα 5/3 highlights του Survivor

Ο Ρικουνάκης γονάτισε και φίλησε το χέρι της Χρύσας μπροστά σε όλους - «Έγινα και νύφη, άλλο που δεν ήθελα»

Ο Νίκος Ρικουνάκης, που μπήκε πρόσφατα στην ομάδα των κόκκινων, αν και προσπάθησε να κρατήσει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, δεν μπόρεσε να κρυφτεί από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον ξεμπρόστιασαν και αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του για την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία έχει μιλήσει στη δική της ομάδα για εκείνον (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε).

«Μου έχει πει ότι είναι φαν της Χρύσας και όλο αυτό ξεκίνησε στη μονομαχία, όπου τον έπιασα και του είπα "μη σε δω να στηρίζεις συμπαίκτη σου, να στηρίξεις τη Χρύσα για να μη φύγει και να έχεις ελπίδες". Το είπα και το έκανε. Σε αυτό το νέο love story, μεταξύ σοβαρού και αστείου κουμπάροι είμαστε εγώ και ο Παππάς», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής για τους δύο παίκτες.

«Ο Νίκος τελικά είναι κρυφο-Χρύσα, είναι επιβεβαιωμένο αυτό. Χωρίς τη συγκατάθεση της νύφης όμως, δεν γίνεται τίποτα, οπότε προχωράμε. Έγινα και νύφη, άλλο που δεν ήθελα», δήλωσε με την σειρά της η άμεσα ενδιαφερόμενη, ενώ ο Νίκος επισήμανε στην κάμερα του ΣΚΑΙ: «Το μυστικό μου φανερώθηκε, δεν έμεινε κρυφό. Ό,τι προκύψει, ας γίνει».

Τα υπονοούμενα συνεχίστηκαν και λίγο πριν τον αγώνα, με τον Γιώργο Λιανό να τους "πειράζει". Σε ερώτηση που έκανε στην ξανθιά παίκτρια για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας που θα ήθελε να κλέψει, απάντησε το όνομα του Νίκου Ρικουνάκη, "φουντώνοντας" τις φήμες. Εκείνος τότε την πλησίασε μετά από παρότρυνση του Τζέιμς, γονάτισε και της φίλησε το χέρι και ξεκίνησαν τα επιφωνήματα.

Ο παρουσιαστής συνέχισε τα "πειράγματα" μετά από όσα είδε και ρώτησε έπειτα την Σταυρούλα εάν "δίνει" την φίλη της, στον αντίπαλο, με εκείνη να του κόβει τα φτερά λέγοντας: «Θα την έδινα, αλλά η κοπέλα δεν είναι μόνη της...».

Κέρδισαν ασυλία και φαγητό - Αυτή η ομάδα πάει χαμένη στο συμβούλιο

Άλλος ένας αγώνας του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Μαρτίου και μία ομάδα πηγαίνει στο συμβούλιο ήσυχη, ενώ η άλλη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ήταν μία έντονη μάχη, με τους κόκκινους και τους μπλε να το πηγαίνουν πόντο πόντο σε κάποιο σημείο, όμως, στο τέλος έγινε η ανατροπή.

Και οι δυο πλευρές έχουν από μία υποψήφια γυναίκα προς αποχώρηση, ωστόσο κάποια θα χρειαστεί να ψηφίσει και μία δεύτερη. Αυτοί θα είναι οι διάσημοι, οι οποίοι έμειναν πίσω με οκτώ πόντους, αφήνοντας τους μαχητές να φτάσουν τους δέκα, όπως σας είχε αποκαλύψει το youweekly.gr νωρίτερα. Πέρα από την ασυλία, βέβαια, οι νικητές, κέρδισαν και μία μερίδα φαγητό.

«Ποιος είσαι ρε αντρακλάρα εσύ; Θες να μας δείρεις όλους;» - "Σφαγή" στην παραλία των μπλε! Ράκος ψυχολογικά ο Σταμάτης ξέσπασε σε κλάματα

Αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Survivor, από τον οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι μαχητές, όλοι παίκτες επέστρεψαν στην παραλία για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν λίγο πριν το συμβούλιο. Κάποιοι έκαναν και δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Ανάμεσά τους ο Νίκος Ρικουνάκης που σε αυτό το επεισόδιο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εξαιτίας του ειδυλλίου που έχει αναπτύξει με την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε ξανά για την συγκεκριμένη παίκτρια των μπλε, εξηγώντας τι είναι αυτό που τον "τραβάει" περισσότερο.

«Με ελκύει η τσαχπινιά της», είπε χαρακτηριστικά.

Τα βλέμματα, όμως, έφυγαν από τον παίκτη των κόκκινων και έπεσαν στην παραλία των αντιπάλων, στον Γιάννη Περπατάρη και τον Σταμάτη Ταλαδιανό, καθώς οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώτος δεν έδωσε το χέρι του στον δεύτερο μετά το run του, γεγονός που τον εκνεύρισε, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Η ένταση ανάμεσά τους, ωστόσο, κορυφώθηκε όταν οι δυο υπο-ομάδες πήγαν να μαγειρέψουν την ίδια ώρα. Ο Σταμάτης πήγε να μιλήσει και ο Γιάννης ξέσπασε γιατί βαρέθηκε να ακούει μόνο τον συγκεκριμένο να μιλάει και έτσι του είπε: «Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη!». «Τι είπες;», ρώτησε εκείνος και ο Γιάννης το συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που άκουσες».

«Ποιος είσαι ρε αντρακλάρα εσύ; Που μας βρίζεις όλους! Θες να μας δείρεις όλους; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Που έχεις έρθει;», ανέφερε έπειτα ο Σταμάτης στην κάμερα κοκκινίζοντας από το κακό του.

«Είναι διπρόσωπος. Όταν βλέπει κάμερα τρελαίνεται και ξεκινάει το παραλήρημα», επισήμανε ο Γιάννης στο δικό του κιου αργότερα.

Ο Γιάννης αποχώρησε από την κουβέντα, αλλά τότε όλοι οι υπόλοιπο τα έβαλαν με τον Ταλαδιανό, με αποτέλεσμα εκείνος να βάλει τα κλάματα. «Δεν είμαι καθόλου καλά, νιώθω μόνος. Έχουν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι καθημερινά στο επίκεντρο, να πέφτουν όλοι πάνω σου και να αρχίζουν το "ξύλο". Τι άλλο πρέπει να κάνω; Να φύγω να σας αδειάσω τη γωνιά; Δεν ξέρω τι είναι το ριάλιτι, Εγώ ήρθα να παίξω, κάθομαι και λέω αυτά που βλέπω», δήλωσε όντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δύσκολο συμβούλιο - Αυτή είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ενημερώσει την Κατερίνα Δαλάκα για όλα όσα έχασε, αφού λόγω του θέματος υγείας που αντιμετωπίζει έμεινε εκτός, στην καλύβα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε άλλη παραλία.

Πρώτα, λοιπόν, ενημερώθηκε για το χειροφίλημα του Νίκου Ρικουνάκη στην Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την δεύτερη, μετά τα πολλά "πειράγματα" να "ρίχνει άκυρο" στον παίκτη των κόκκινων, επισημαίνοντας πως δεν βρίσκεται στο παιχνίδι για love story.

Έπειτα, μαζί με τους συμπαίκτες της, ενημερώθηκε για τον άγριο τσακωμό στην παραλία των αντιπάλων, ο οποίος "διέλυσε" τον Σταμάτη. Εκεί ξεκίνησε μία μεγάλη κουβέντα ανάμεσα στις δύο υπο-ομάδες των μαχητών, χωρίς ουσιαστικά να βρεθεί κάποια λύση, για άλλη μία φορά.

Και αφού η συζήτηση ολοκληρώθηκε, ένας ένας οι διάσημοι σηκώθηκαν για να ψηφίσουν κάποιον δικό τους προς αποχώρηση, αφού νωρίτερα έχασαν. Στο τάκο μαζί με την Μαριλίνα και την Ευγενία, λοιπόν, θα είναι η Αναστασία.