My Style Rocks 7/3: "Κόλαφος" η Emilia Vodos - Αυτή την παίκτρια έδιωξαν Γαβαλάς, Καζαντζόγλου και Κουδουνάρης

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks 7/3:

Στο σημερινό (7/3) επεισόδιο του My Style Rocks, στην κριτική επιτροπή βρέθηκε ένα ακόμη πρόσωπο, το οποίο έχει περάσει από τον διαγωνισμό και έχει, μάλιστα, συζητηθεί πολύ. Ο λόγος για την Emilia Vodos, η οποία βαθμολόγησε και σχολίασε μία μία τις παίκτριες (δείτε εδώ ποιος είναι ο επιχειρηματίας σύντροφός της).

Ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, με τα σχόλιά της να είναι αρκετά αιχμηρά σε κάποια από τις διαγωνιζόμενες, όπως είναι η Ανδριάννα στην οποία ανέφερε πως «Περνάς και δεν ακουμπάς σε αυτό το παιχνίδι», αλλά και η Ηρώ, στην οποία είπε με ύφος: «Δηλώνεις στυλίστρια... Δεν το βλέπω!».

.

Θετική εντύπωση, ωστόσο, της έκανε η Νικολίνα, όπως και στους υπόλοιπους κριτές, οι οποίοι της έβαλαν από τις πιο υψηλές βαθμολογίες μέχρι τώρα στο παιχνίδι. Έτσι αναδείχθηκε και η νικήτρια της εβδομάδας, παίρνοντας την επιταγή των 2.500 ευρώ στο σπίτι της.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε σήμερα (7/3) από το My Style Rocks

Και μετά τα ευχάριστα ήρθε η δυσάρεστη στιγμή της αποχώρησης. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του ΣΚΑΙ:

«Από τον διαγωνισμό αποχώρησε η Ηρώ Ζεϊμπέκη. Η εμφάνιση της Νικολίνας ήταν από εκείνες που ξεχώρισαν και σε συνδυασμό με τις συνολικά καλές εμφανίσεις της εβδομάδας που προηγήθηκε, την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Στις τρεις τελευταίες θέσεις του πίνακα βρέθηκαν η Φωτεινή για τέταρτη φορά, η Ηρώ για δεύτερη και η Σιμόν για πρώτη φορά.

Οι ψήφοι από τις διαγωνιζόμενες μοιράστηκαν ανάμεσα στη Φωτεινή και τη Σιμόν με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι τρεις υποψήφιες μπροστά από την κριτική επιτροπή. Οι κριτές συσκέφθηκαν και ο Λάκης Γαβαλάς ανακοίνωσε την απόφασή τους να παραμείνει στο διαγωνισμό η Σιμόν. Στη συνέχεια έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στην Ηρώ και στη Φωτεινή για μια ακόμα ευκαιρία στο My Style Rocks. Η Έβελυν Καζαντζόγλου έδωσε τη δική της ψήφο στην Φωτεινή με την ελπίδα να δικαιώσει την επιλογή της. Με την επιλογή συμφώνησαν τόσο ο Στέλιος Κουδουνάρης όσο και ο Λάκης Γαβαλάς με αποτέλεσμα από τον διαγωνισμό να αποχωρήσει η Ηρώ Ζεϊμπέκη».

Δείτε επίσης: «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η συμπεριφορά!», «Είμαι σε σοκ, δεν θέλω να τον ξαναδώ έτσι» - Έξαλλος ο Γαβαλάς, σε αμηχανία η Καζαντζόγλου