Survivor 7/3: «Αν θες να γίνεις Δαλάκα, πρέπει να είσαι ειλικρινής! Η Κατερίνα τώρα θα...» - "Μακελειό" ανάμεσα σε Τζέιμς & Ασημίνα

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 7/3: «Αν θες να γίνεις Δαλάκα, πρέπει να είσαι ειλικρινής! Η Κατερίνα τώρα θα...» -

Άλλος ένας αγώνας του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου, όμως δεν είναι ο τελευταίος της ημέρας, αφού ακολουθεί και εκείνος της αποχώρησης. Οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, λοιπόν, ρίχτηκαν στη μάχη για ένα έπαθλο φαγητού αυτή τη φορά. Διεκδικούσαν μία διπλή μερίδα με μπιφτέκια και πατάτες και σαλάτα του Καίσαρα.

Ήταν μία δύσκολη μάχη, αφού έπρεπε όλοι να κυλιστούν στη λάσπη και να ισορροπήσουν τα σακιά στις κουνιστές βάσεις στο τέλος. Τη μια στιγμή είχε το προβάδισμα η μία ομάδα και την άλλη η αντίπαλη. Τελικά, όμως, το youweekly.gr επιβεβαιώθηκε.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού απόψε (7/3) στο Survivor

Οι μαχητές είναι εκείνοι που πήραν τη νίκη, απομακρύνοντας την κατάρα από πάνω τους, αφού μέχρι τώρα δεν είχαν κερδίσει κανένα έπαθλο φαγητού. Είναι η τρίτη νίκη της εβδομάδας και αυτό τους ικανοποιεί ιδιαίτερα. Φαίνεται πως έχουν δυναμώσει και ξέρουν να κάνουν σωστά ματσαρίσματα.

Μετά το τέλος του αγώνα ξεκίνησε μία συζήτηση δημιουργήθηκε μία μεγάλη ένταση, η οποία από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε. Οι κόκκινοι θέλησαν να "ξεδιαλύνουν" τι συνέβη και εκνευρίστηκε ο Ντάνιελ, ο οποίος ήθελε να παίξει τον τελευταίο πόντο, με τον ίδιο να εξηγεί πως είχε νεύρα με τον εαυτό του και δεν πειράχτηκε τόσο με τους συμπαίκτες του.

Ο τσακωμός Ασημίνας - Τζέιμς

Και εκεί που μιλούσαν για τα ματσαρίσματα, ο Τζέιμς έκανε ένα ερώτημα στην Ασημίνα, το οποίο εκείνη απέφευγε, γι' αυτό εκείνος ξέσπασε και της είπε: «Αν θες να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Η Κατερίνα τώρα θα μου απαντούσε». Εκείνη θύμωσε ακόμη περισσότερο και του απάντησε: «Ο κόσμος βλέπει πόσο κακός και ερειστικός είσαι».

Δείτε επίσης: Επιβεβαιωμένο 100% - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Παρόλα αυτά, οι συμπαίκτες της, επιβεβαίωσαν κάπως τον Τζέιμς, αφού Παππάς και Γκέντσογλου δήλωσαν πως: «Υπάρχει ζήλια της Ασημίνας προς την Κατερίνα».