My Style Rocks - Η Casablanca εξομολογείται για τον θάνατο του πατέρα της: «Όταν πέθανε δεν έκλαψα καθόλου, άλλαξε η συμπεριφορά πολλών ανθρώπων»

«Περνούσε ένας δίπλα μου και μου είπε "Αραπίνα"»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks - Η Casablanca εξομολογείται για τον θάνατο του πατέρα της: «Όταν πέθανε δεν έκλαψα καθόλου, άλλαξε η συμπεριφορά πολλών ανθρώπων»

Το σερί των συγκινητικών στιγμών στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks του ΣΚΑΪ συνέχισε η Casablanca, που αποκάλυψε μάλιστα ότι το πραγματικό της όνομα, κι εκείνο που τη φώναζε μόνο ο πατέρας της και οι κοντινοί της άνθρωποι, είναι Έλενα.

Η Casablanca συγκινήθηκε με το τραγούδι που έπαιζε, καθώς όπως αποκάλυψε έχει χάσει τον πατέρα της, με την απώλειά του να είναι μία κομβική στιγμή στη ζωή της. «Έχει πεθάνει από το 2002, ήμουν 17 χρονών, και άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία μου, γιατί μετά άλλαξε και η συμπεριφορά πολλών ανθρώπων γύρω μας. Θεωρούσαν ότι επειδή πέθανε ο μπαμπάς μου θα ζητούσαμε βοήθεια, και θυμάμαι ότι άλλαξε η αντιμετώπιση όλων στην πολυκατοικία», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια του My Style Rocks.

Δείτε επίσης: My Style Rocks 7/3: "Κόλαφος" η Emilia Vodos - Αυτή την παίκτρια έδιωξαν Γαβαλάς, Καζαντζόγλου και Κουδουνάρης

Η Casablanca συγκινείται μιλώντας για τον πατέρα της στο My Style Rocks

Και συμπλήρωσε: «Όταν πέθανε δεν έκλαψα καθόλου γιατί δεν ήθελα να φανώ αδύναμη, ξεκίνησα να κλαίω μετά από χρόνια. Την ημέρα που το έμαθα ντύθηκα και πήγα σχολείο. Ήταν πολύ μορφωμένος άνθρωπος, βιολόγος, αλλά δεν δούλεψε σε αυτό γιατί η εποχή δεν ήταν έτοιμη για εκείνον. Έπλενε πιάτα».

Όπως αποκάλυψε η παίκτρια του My Style Rocks, πλέον έχει αλλάξει αυτή η κατάσταση, αλλά εκείνος δεν βρίσκεται εν ζωή. «Θυμάμαι περνώντας τώρα από την Πατησίων ότι είχα δει έναν μαύρο κύριο να δουλεύει σε μικροβιολογική κλινική και έλεγα “Κοίτα να δεις, θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς μου”. Ο κύριος Σαμουήλ. Ήταν πολύ αγαπητός», είπε στην κάμερα η Casablanca.

Και κατέληξε: «Μάλλον ο μπαμπάς μου είχε καταλάβει ότι έχω γεννηθεί σε μία χώρα που θα θεωρούμαι διαφορετική. Έχω μεγαλώσει σαν πριγκίπισσα αλλά σκληραγωγημένη σαν αγόρι, ώστε όταν βγω στον έξω κόσμο κανένας να μην μπορεί να τσακίσει το πνεύμα μου».

Η παίκτρια του My Style Rocks δέχτηκε ρατσιστική επίθεση πρόσφατα

Στη συνέχεια μίλησε και για τον ρατσισμό που βιώνει μέχρι τις μέρες μας. «Ποτέ δεν είχα θέμα να με λένε διαφορετική, αλλά μεγαλώνοντας έχεις περισσότερες εικόνες και αλληλεπιδράσεις. Συμφιλιώθηκα με αυτό. Μην παίρνετε και όρκο ότι η εμφάνισή μου είναι πλέον ατού... Πρόσφατα ήμουν στο Κολωνάκι και πέρασε ένας δίπλα μου και έλεγε "Αραπίνα". Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό;», αποκάλυψε στους κριτές του My Style Rocks η Casablanca.

Η αποκάλυψη για την τρανς φίλη της

Με αφορμή την συγκλονιστική αποκάλυψη της Νικολίνας επίσης (δείτε εδώ τι δήλωσε στην κάμερα), η Casablanca δήλωσε πως επίσης είχε μία τρανς φίλη. «Έκρυβα τη θηλυκότητά μου γιατί ένιωθα ότι με έκανε να φαίνομαι αδύναμη και όταν έκανα παρέα μαζί της, επειδή δεχόμασταν και οι δύο ρατσισμό, εκείνη για άλλους λόγους κι εγώ λόγω χρώματος, μου έβγαλε τη θηλυκή μου πλευρά»