Survivor spoiler: Ανησυχία για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Θα την διώξει η παραγωγή;

Τι έχει αποφασιστεί για τον Σάββατο Γκέντσογλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Ανησυχία για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Θα την διώξει η παραγωγή;

Πολλοί είναι οι τραυματίες τις τελευταίες εβδομάδες στο Survivor. Εκτός αγώνων εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκονται οι: Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Σάββας Γκέντσογλου και Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση από την παραγωγή σχετικά με το πότε θα επιστρέψουν.

Στο Fay's Time ωστόσο στον ΣΚΑΙ, ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, αποκάλυψε ποιοι θα επιστρέψουν στα αγωνίσματα από αυτή την Κυριακή 17/3.

Τι συμβαίνει με Δαλάκα και τους υπόλοιπους στο Survivor

Όπως ειπώθηκε επιστρέφουν στους στίβους μάχης ο Φάνης (όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε) με την Κατερίνα, ενώ υπάρχει πιθανότητα come back να κάνει και ο Σάββας, καθώς έχουν πάρει το οκ από τους γιατρούς.

Από την άλλη, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τι θα συμβεί με την Ασημίνα γιατί ο τραυματισμός της είναι πιο σοβαρός. Το σίγουρο είναι πως την Κυριακή δεν θα παίξει. Ωστόσο, έχει μείνει πολύ καιρό εκτός αγώνων με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για το μέλλον της στο παιχνίδι. Σε προηγούμενους κύκλους όποιος έμενε μεγάλο διάστημα χωρίς να παίζει, η παραγωγή τον έδιωχνε τόσο λόγω της υγείας του όσο και γιατί αν πάρει πολύ καιρό για να αναρρώσει δεν είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους να μην παίζει αλλά να παραμένει στο Survivor.

Αυτός ο άνδρας είναι πρώτος στην κατάταξη - Ποιος έρχεται τελευταίος και καταϊδρωμένος

Αλλαγές είχαμε στην σειρά αγωνιστικής κατάταξης του Survivor από την ημέρα που μπήκαν οι νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της σειράς, έχουν και οι τραυματισμοί που έχουν σημειωθεί και είναι πολλοί....

Σύμφωνα με το survivor-stats.gr 1ος παραμένει εδώ και καιρό Φάνης Μπολέτσης, παρόλο που έχει καιρό να αγωνιστεί. 2ος έρχεται ο Γιώργος Γκιουλέκας, ενώ ακολουθεί 3ος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Στην 4η θέση έχει πέσει ο Σάββας Γκέντσολου - ο οποίος επίσης δεν παίζει λόγω τραυματισμού - ενώ στην 5η βλέπουμε τον Τζέιμς Καφετζής που επίσης δεν παίζει καθώς δυο ημέρες έλειπε λόγω "εξετάσεων" όπου ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο όλοι ξέρουμε πως τσακώθηκε με την παραγωγή και ζήτησε να αποχωρήσει.

Την λίστα συμπληρώνει ο Ντάνιελ Νούρκα που τον ακολουθεί ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Μετά έρχεται ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιάννης Περπατάρης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Αλέξης Παππάς, ο Παντελής Γιαννακάκης και τελευταίος ο Νίκος Ρικουνάκης.